Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jestem podrywana ?

Polecane posty

Gość gość

Nie ukrywajmy, nie sądzę, że jestem jakaś nad wyraz piękna, ani też taka, żeby nakładać worek na głowę. Po prostu jak każda dziewczyna mam kompleksy, i nie mogę mówić o samej sobie ,,jestem najpiękniejsza''. Powiedzmy przeciętna. Nie jestem również duszą towarzystwa, na mojej twarzy rzadko pojawia się uśmiech chyba, że jestem czymś rozbawiona, można to ująć tajemnicza. W tym całym wątku chodzi mi o to, że gdzie nie pojadę. na wycieczkę. Prawie zawsze zdarza się,że jestem podrywana przez mężczyzn. Miałam jedną sytuacje 2 lata temu podszedł chłopak, pogadaliśmy wymieniliśmy się numerami. Druga jeden chłopak chciał mnie zaprosić do klubu. Zawsze widziałam zazdrość koleżanek, nie ukrywam byłam tym zadowolona. Bo ja szara myszka interesuję sobą różnych mężczyzn.. Nie wiem tylko czym ich przyciągam, trudno też się z tym pogodzić kiedy tylko przechodzisz ulicą,a za tobą wędruje wzrok każdego napotkanego faceta...

Gość gość
miły jesteś nie ma co :)

Gość gość
nie przejmuj się nim :) !. musisz mieć coś w sobie, sama bym tak chciała :(

Gość gość
daj zdj

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
16 :/

Gość gość
kurde gościu, dziewczyna pisze jaka jest, wcale się nie wywyższa ani nic... czyli dla ciebie atrakcyjność kojarzy się tylko z dawaniem d***y ?

Kobiety często mają o sobie odmienne mniemanie niż faceci na ich temat. Albo za niskie, albo za wysokie. Jeżeli Cię podrywają to znaczy że uznają za atrakcyjną

Gość gość
może i tak : -)

Gość gość
nie rozumiem po co ta nienawieść

Gość gość
trochę tak to napisałeś... skoro dziewczyna jest ładna spoko podrywają ją, ale nie mów, że widzą w niej zapewne łatwą dziewczyne... a ty byś podrywał pasztety ?

Gość gość
moze sie fajnie ubierasz. Mi sie, zdarza, ze co drugi facet na ulicy wodzi za mnie wzrokiem, kiedy jestem ciekawie ubrana(zadnych dekoltow i mini). Czyli ubrania dopasowane do mojej figury i inne niz ma polowa miasta.

Gość gość
hjahah