Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intelekt chyba nie jest ważny

Kobiety macie gdzieś intelekt, chodzicie do łóżka z pierwszym lepszymi z disco

Polecane posty

Gość gość
No i co z tego? Ja jestem studentką i teraz mam czas aby się wyszumieć więc po dysce lece z takim - aby był fajny z wyglądu- bo to moja sprawa. A za jakiś czas zwiąże się z tym jedynym i już. Tylko prawiczki płaczą a my się śmiejemy i bawimy bośmy młode, piękne, mądre.

Gość baba przed czydziachą
też lubię koncerty, nie rozumiem w czym tkwi Twój problem kolego. co tu wiele planować w życiu?

Gość gość
Ja podobnie jak koleżanki wyżej. Prawiczki mnie brzydzą, tylko płaczą bo są żałośni. A ci z imprez wiedzą jak doprowadzić kobietę do orgazmu - i tego po nich oczekuję a nie intelektualnych dysput.

Czasem czuję się mentalnie jak pijaczek z bramy, który śmieje się jak głupi do sera (a piję mało, dbam o zdrowie i o ciało, także poprzez treningi).

Gość MysteriousGirl
No to jak juz pracujesz to inna bajka, bo myslalam ze Ty taki co jezdzi na koncerty i utrzymuje go mamusia. Jesli to Twoje hobby to co w tym zlego? Ja naobecna chwile tez planow nie mam studiuje, pracuje jestem wolontariuszka i nie rozumiem czemu Twoje zycie mialoby byc gorsze od kogos kto woli ksiazki czytac po calym dniu pracy. Hobby jak kazde inne, a niby co mialbys planowac? "W wieku 35 lat zostane ojcem"? Chociaz jeszcze partnerki na stale nie masz? ;P

Gość do gość
musicie byc tepakami, skoro z pustakiem potraficie isc do lozka

Gość gość
My po prostu czerpiemy z życia pełnymi garściami - widzę że zazdrość was zżera :D 🖐️

Gość do gość
a nas interesuja kobiety i ladna i madre. zaden porzadny facet nie bedzie chcial panny, ktora przygodnie popuszczala szpary jakims pedalom z dyskoteki, ktorzy gola klaty.

Gość gość
A myślisz że my Ci się przyznamy z kim spałyśmy :D Ja swojego czasu też miała "dyskotekowe" przygody, mojemu facetowi nie powiedziałam, jesteśmy już 4 lata ze sobą ale ile mam historii to moja sprawa :)

Książki też czytam, ale jednocześnie już się nie dokształcam i nie doskonalę dalej języka obcego.

Gość do gość
mam nadzieje, ze twoj facet mial sytuacje burdelowe, do tego rowniez bzykal w tylek dresiary z zawodowek fryzjerskich. w samym przygodnym seksie nie ma nic zlego, ale wstyd go uprawiac z tepakami. zawsze mozna z przystojnymi managerami z korporacji, ale widocznie za slabe na to jestescie.

Gość do gość
ja na szczescie jestem starym skinheadem i puszczalskie disco-panny sie mna nie interesuja, a przyciagam tez z zasadami.

Gość gość
A o czym jest ten temat? O uprawianiu sexu "menagerami w garniturach" czy o uprawianiu sexu z dresiarzami z dyskotek? Ja zaliczyłam jedno i drugie :) Ci z dyski są na szybko - ci z garniturach na dłużej :)

Gość do gość
inteligentnej dziewczynie nie przystoi seks z dresiarzem. jesli by po latach wyszlo, ze zona miala taka przygode, to ja bym chcial rozwodu.

Gość MysteriousGirl
Ale tak szczerze ile inteligentych osob po studiach na dobrym stanowisku sie dokztalca? Niezbyt czesto chyba, ze wymaga tego ich praca. Nie oszukujmy sie nikomu sie nie chce. Ja osobiscie studiuje w innym kraju, wiec moj angielski silarzeczy jest bardzo dobry, ale za to kosztem polskiego pomimo czytania ksiazek i poslugiwania sie tym jezykiem praktycznie na codzien. Jestem w trakciw nauki niemieckiego i hiszpanskiego, niemiecki czy chce czy nie jest wymagany na moich studiach a hiszpanski uwielbialam od dziecka i zawsze chcialam sie go nauczyc, ale gdyby nie to prawdopodobnie tez bym sie nie rozwijala w kierunku jezykowym. Niestety, ale malo jest takich ludzi ktorzy rozwijaja sie dla samego rozwijania, wiekszosc ludzi jak juz sie czegos uczy to dlatego, ze wymagaja tego u nich w pracy. Nie masz sie czym przejmowac, koncerty sa 1000 razy lepsze od przesiadania przed kompem czy telewizorem.

Gość gość
Ja też miała "przygody" w wc w klubach z dresiarzami, ze s"skejtami", itd... Mąż - od 2 lat- o niczym nie wie. Dziewczyny bawcie się pókiście młode, potem jest co rozpamiętywać i możecie porównywać parterów, tak aby wybrać tego z którym w łóżku jest najlepiej.

Gość MysteriousGirl
Gosciu 12:40 Ze Ty tak robisz to nie znaczy, ze dla kazdego jest to super rozwiazanie. Ja gdybym uprawiala seks z facetem, ktorego nie kocham przez nastepny rok mialabym takiego moralniaka, ze masakra. Nie oceniam Cie, Twoje zycie ale nie znaczy, ze ludzie prowadzacy inne nie mogli sie w zyciu wybawic ;)

Gość gość
Młodość jest po to aby się wyszumieć, przez 4 lata studiów miałam ok 30 partnerów i duża część z nich właśnie z dyskoteki. Ale narzeczonemu się nie przyznam bo... bo nie muszę :)

MysteriousGirl, brawo dla Ciebie za zdrowe poglądy! :)

Gość MysteriousGirl
Kazdy ma inna moralnosc, ja uwazam ze przeszlosc seksualna jest wazna i tak, pytam o to partnera i sama nie boje sie takich pytan. W PRAWDZIWYM zwiazku liczy sie szczerosc, albo Cie ktos akceptuje takim jaki jestes, albo zwiazek nie ma sensu. Widocznie jak Ty nie chcesz powiedziec o tym swojemu partnerowi to boisz sie jego reakcji. Ja nie moglabym byc w zwiazku, w ktorym po 15 latach wyszlyby na jaw moje jakiej grzeszki i rozwalily wszystko co juz zdazylam zbudowac, a niestety gdy sie cos zataja trzeba sie z czyms takim liczyc. :)

Gość MysteriousGirl
Intelekt chyba nie jest wazny Nie oczekuje za nich oklaskow, sa moje i nikt nie musi ich popierac. Niemniej jednak dziekuje :)

Gość do gość
gość - oby Twój facet sam miał za sobą niezłe grzeszki. MysteriousGirl - czyli sama masz przeszłość raczej skromną?

Gość MysteriousGirl
Cżesto uprawiałam sex analny na 1 randce.

Gość MysteriousGirl
Podszywie dziekuje Ci :). Wlasnie uswiadomiles mi, ze jestem tak fajna, ze chcesz byc moja kopia :D. Do goscia Hm nie jest to temat o mojej przeszlosci seksualnej, ale tak jest raczej skromna, powiedzialabym nawet, ze bardzo skromna :D

Gość do gość
a moglabys byc z prawiczkiem?

Gość MysteriousGirl
A co to za roznica? Prawiczek, czy nie tez czlowiek. Jak mi sie ktos podoba to nie podchodze do niego z pytaniem "hej nie jestes przypadkiem prawiczkiem, no nie?" :d Chociaz szczerze mowiac cenie doswiadczenie u faceta, nie mowie tu o doswiadczeniu w dziesiatkach, tylko tak z 1-3 partnerki, ale nie wykluczam kogos tylko ze wzgledu na przeszlosc. Ale jestem gotowa skreslic kogos ze swojego zycia za ukrywanie tej przeszlosci.

Gość do gość
ja jako prawiczek powiem, ze dla mnie bez roznicy, czy jest dziewica, czy miala 1-3 partnerow w zwiazkach, natomiast takiej po przygodach bym nie chcial. problemem by bylo dla mnie raczej tez, jakby kobieta miala za soba seks analny - kojarzylaby mi sie z dziewczyna wulgarna i wyuzdana.

Gość gość
Prawiczki mnie obrzydzają i musiałabym być nienormalna aby się z takim wiązać.

Gość samiutkie egoistki
Niech lecą, potem one będą musiały wychowywać bachora o inteligencji tatusia.

Gość MysteriousGirl
Kazdy inaczej to postrzega. Dla mnie jest wielka przepasc miedzy prawiczkiem a facetem, ktory mial 3 partnerki. A Ty gosciu spadaj, ze Ty dajesz d**y na prawo i lewo okey Twoja sprawa. Kazdy kiedys jest prawiczkiem i dla mnie to lepsze niz 50 partnerow w wieku 25 lat.