Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intelekt chyba nie jest ważny

Kobiety macie gdzieś intelekt, chodzicie do łóżka z pierwszym lepszymi z disco

Polecane posty

Nie opowiadajcie głodnych bajek o tym, jak ważny jest dla was intelekt, skoro potraficie się przespać z pierwszym lepszym przygłupem z dyskoteki.

Gość doctorre amorre
dyskoteki so cool mozna poderwac jakiegos frajera tak ze bedzie latal jak szczala robinhooda :classic_cool:

To zależy o co chodzi. Jeżęli o jednorazową przygodę to intelekt nie jest taki wazny

Gość gość
Nie masz tu osób do prowokowania. A jeżeli spotykasz tylko takie to głęboko współczuję... A nie przepraszam, swój do swego ciągnie. W końcu chyba uczęszczasz do klubów, skoro masz tylko taka wiedzę o kobietach. A co twoja matka robiła i czym się trudniła tym bardziej wolę nie wiedzieć. Lepiej byś poszedł do biblioteki, ale no tak, tam dziewczyny są inteligentniejsze od ciebie i nawet nie miał byś o czym z nimi rozmawiać. Do tego nie chodzą z gołymi biustami i tyłkami jak w klubach...

Gość gość
Kurfffa to cie zrobila i nie dorobiła pozdrawiam;p

Gość do Dareios
a nie czulbys sie zle, jakbys sie przespal z tepa i prosta laska?

A kto powiedział, że chodzę po dyskotekach? I kto powiedział, że dziewczyny z bibliotek nie uprawiają seksu bez zobowiązań i nie patrzą na to, czy chłopak ma auto i prawo jazdy? Taka elegancka dziewczyna z biblioteki może szukać wykształconego dyrektora albo kierownika.

Gość gość
a to kurfa to do kogo? haha :D

Gość gość
Do goscia (11:27) pozdro;)

Gość gość
Wszyscy są tacy sami jasne. A wy jesteście d****arze skoro chcecie jednak te tempe c**y :* Weźcie sobie kumpla, skoro tacy jesteście wspaniali.

Gość gość
mnie intelekt imponuje a na dyskoteki nie chodzę 🖐️

Gość gość
Widać, że chodzisz po dyskotekach skoro masz na ten temat taka szeroką wiedzę :P A dlaczego fajna dziewczyna nie może szukać faceta z dobrym zawodem na przykład? Ma sobie wziąć jakiegoś niedouka co stoi z piwem w bramie? Każdy normalny człowiek szuka osoby na swoim poziomie. Pewnie masz za duże wymagania, startujesz do nieodpowiednich kobiet i jeszcze użalasz się na kafe. Z twoją postawą nigdy w życiu nie poznasz normalnej kobiety, tylko faktycznie te co zachowują się jak d****** Z resztą swój do swego ciągnie i są siebie warci.

Ale oprócz intelektu pewnie wymagasz niezłego wyglądu, prawa jazdy i własnego auta.

"a nie czulbys sie zle, jakbys sie przespal z tepa i prosta laska?" x x Jestem zdania że inteligentny człowiek jest lepszym partnerem we wszystkim, w seksie także. Ale czy bym się czuł źle? W jakim sensie?

No ja bym po czymś takim czuł się, jakbym się zniżył do poziomu takiej głupiutkiej, prostej gąski...

Ja nie specjalnie, chociaż w skrajnych przypadkach po prostu bym odpuścił. Znałem kiedyś taką laskę, no rakieta że ch... ale jak się odezwała to miałem ochotę prać głową w parapet

Gość gość
Mój chłopak nie ma prawa jazdy, za to ja mam na dwie kategorie i nie robię z tego tragedii. Lubię jeździć, facet nie musi. Ma niższe wykształcenie ode mnie, ale to nadrabia. Za to ma szacunek do wszystkich ludzi. Nie ocenia z góry. Co do wyglądu nie mam wymagań, każdy ma w sobie jakieś piękno. Jestem od niego wyższa. Najważniejszy jest uśmiech, nie cierpię buców.

Dzisiaj wykształcenie nie musi iść w parze z intelektem. Podam dwa przykłady z którymi sam miałem styczność: ochroniarz po zawodówce, dresik - rozmawiałem z nim na temat teorii względności. Laska po oceanografii - walnęła tekstem że wieloryb jest rybą.

gość, takie jak Ty to już rzadkość.

A co do dziewczyn z biblioteki - eleganckie intelektualistki naprawdę potrafią być wymagające i nie patrzą na wygląd mniej, niż proste dresiary.

Gość gość
Dareios, zawsze jest wyjątek od reguły. Czasem ludzie są zdolni, ale kończą szybko swoją edukację a na studia pchają się jakieś tłuki, bo studia są dziś "obowiązkowe". Jednak od osoby z wyższym wykształceniem człowiek spodziewa się czegoś więcej. A ,że nie zawsze słusznie, to już inna sprawa.

Gość gość
Dobra, a jak kogos coś boli albo ma jakieś zmartwienie to też musi się uśmiechać jak głupi do sera?

Gość gość
To sobie znajdź tę niby rzadkość. Zmień towarzystwo, a nie wylewasz swoje frustracje na tym śmiesznym forum :D Miałam znajomego z taką postawa jak Ty i zwyczajnie za razem mnie to wkurza i bawi. Sam nie chciał być oceniany po wyglądzie a latał za modeleczkami które się z niego tylko nabijały.

Gość gość
Każdy czasem ma ciężki dzień, czasem nawet sobie musi popłakać. Sztuczne cieszenie się tez jest odpychające. Skrajności są złe, trzeba wypośrodkować. Mało to ludzi którzy każdego dnia maja minę jakby chcieli kogoś zabić?

A czy ja pisałem o szukaniu modeleczki? Jednak normalne dziewczyny też mają wymagania i oczekują od faceta pomysłu na życie. A mi ostatnio w głowie muzyka, koncerty, wypady z kumplami. Nic nie planuję, nie myślę o przyszłości, czuję się nadal jak nastolatek.

Gość gość
06.04.14 ta wypowiedź świadczy o tym, że prawdopodobnie masz zdrowo powyżej 30 lat i dotarło do ciebie, że kobiety już się tak za tobą nie oglądają, kiedy więc myślisz o disco, to w rzeczywistości masz przed oczami obraz...młodych ludzi. nic poza tym. to naturalne, że kobiety będą od ciebie więcej wymagać, jeśli ty wymagasz od nich wyglądu, intelektu, blablabla, to one będą wymagać od ciebie już jakiejś stałości.

Gość MysteriousGirl
No to jakiej Ty kobiety chcesz? Ta Twoja sliczne dentystka nie zaadoptuje sie w Twoim otoczeniu. Kobiety dojrzale i inteligentne chca juz troche czegos innego niz muzyka, ktory lata po swiecie i jedyne co im moze zapewnic to ballade o milosci, zadnego poczucia bezpiecznstwa czy stabilnosci chociazby tej materialnej

Gość gość
A Ty nie masz wymagań? :D Jak nie masz to weź sobie panią spod monopolowego. Podałam tylko przykład, nie wiem co robisz źle. Może jesteś w takim wieku, że kobiety faktycznie zaczynają wymagać pewnej odpowiedzialności od faceta. Ja mam 20 lat i moim jedynym planem jest zrobić inżynierkę, koniec. Po co sobie całe życie od razu planować. Wszystko może się jeszcze zmienić. Chyba, że ma się już te 30, jest bezrobotnym imprezowiczem to coś jest nie halo.

Pracuję w korporacji, jestem po studiach, ale to praca typowo biurowa, a ukończone studia to humanistyczne. Mam swoje zainteresowania, ale też brakuje mi planów. Nie mam jeszcze 30 lat, ale czuję się nieco jak podstarzały, infantylny jabol punk któremu do szczęścia starczy, że pójdzie sobie na koncert.

Gość gość
A po co mi ćwierćinteligent do łóżka? :D liczy się wygląd