Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój maz poznal kobiete na czacie

Polecane posty

Gość gość
wiesz ja chce wyjść z ej sytuacji z twarzą. dlatego szukam osób które mogą się wypowiedzić i doradzić mi w tym temacie

Gość gość
Ja bym nakrecila afere o to a ten sie jeszcze obraza. Postawilabym ultimatum, jak ma cos do ukrycia to niech spieprza

Gość magda081290
powiedz mu, że albo pokazuje maila ( jeśli nie będzie tam wielu wiadomości to pewnie pokasował, wiec wtedy powiedz, że chcesz jako on napisać do niej i dowiedzieć się czy to tylko rozmowy o glupotach) albo wypad. Nie ma innych opcji, zeby choć trochę z twarzą z tego wyjść...

Gość gość
To on Cię oszukuje a nie Ty, więc co się martwisz jak z tego z twarzą wyjść? Po prostu nie daj odczuć, że Tobie zależy bardziej, to on przeskrobał i on powinien przeprosić. Ty musiałaś się tłumaczyć nawet gdy nic nie zrobiłaś, on też powinien wyjaśnić jak coś faktycznie zrobił.

Gość gość
wiem, macie rację....a jeśli on teraz po prostu nie będzie chciał gadać? nie przeprosi nie wytłumaczy się? to znaczy,że bankowa zdrada. ja tak to rozumiem

Gość gość
Twój mąż to cham, skoro się tak wobec Ciebie zachowuje. Moim zdaniem powinnaś stanowczo i spokojnie żądać wyjaśnień. A jak jemu nie zależy to trudno, sama związku nie naprawisz.

Gość gość
najbardziej boli mnie to,że wczoraj jak powiedział że nie ma nic na swoje usprawiedliwienie to powiedział też że do niczego nie doszło. a zapierał się rękami i nogami zeby nie otworzyć maila...od tej pory nie powiedział słowa, spaliśmy osobno, nawet nie zjadł nic od wczoraj tylko siedział w pokoju cały czas...a potem zabrał się i wyszedł bez słowa z domu. nie wiem czy wróci po pracy...nie chce do niego dzwonić bo wiem ze to on powinien teraz do mnie się odezwać wytlumaczć i przeprosić. za dwa dni mieliśmy jechać do jego rodziców na urlop i święta...mieszkają 400 km od nas...mam nadzieję,że pojedzie sam.

Gość gość
Wg mnie zachowałaś się w porządku, tzn byłaś spokojna i otwarcie powiedziałaś mu o swoich uczuciach i oczekiwaniach. Jeśli w ten sposób się zachował, można to raczej interpretować tak, że otwarcie tego maila pogrzebałoby go totalnie. Za kilka dni spróbuj z nim porozmawiać jak emocje opadną i postaw mu warunki - w sensie że chcesz się dowiedzieć co było w mailu i powiedz o swoich odczuciach z ostatnich waszych wspólnych miesięcy. Jeśli nie podejmie żadnych działań to znaczy że nie chce ratować związku. Nie daj się zmanipulować że to twoja wina, jako żona masz prawo oczekiwać rozmowy na trudny temat i uczciwości z jego strony.

Gość gość
a moze wyslal zdjecie dziewczynie po prostu bez zadnych podtekstow , tez kiedys wyslalam zdjecie facetowi zdjecie ktorego poznalam na czacie pozniej okazalo sie ze ma zone

Gość gość
moze raz byl na czaciew i wyslal fotke skad wiesz ze utrzymuja kontakt?

Gość gość
bo sam mi o tym powiedział. że przeprasza, że to głupota. nastarsza fotka była z października 2013, najmłodsza z 18 lutego 2014. no sory. Jak ja bym wysłala zdjęcie facetowi pół roku temu i nic by nie bylo z tego to w tej sytuacji pokazałabym tego maila .

Gość gość
Klamie i kreci ewidentnie. Sluchaj rozsadku a nie serca. Badz twarda. Niestety wydaje mi sie,ze on cie zdradzil i to poczatek konca.

Gość gość
też tak czuję pod skóra...:(

Gość Hermenegilda 36
dawaj jego fote rozprowadzimy na czatach, oswiecimy ze zonaty i nikt nie tknie leszcza jeszcze długo :P

Gość gość
Kochana to może być tylko czubek góry kłamstw i oszustw jakie robi twój maż. Ja u swojego tez odkryłam najpierw kontakt internetowy z jakas dziewuchą, Zalozylam mu program szpiegujący i okazało się ze mój maz to kuwiarz. Umawial się przez internet z cichodajkami, d******** mężatkami i ze wszystkimi na jakiś chory seks w hotelach, wynajętych mieszkaniach. Ratuj się kobieto, poki jeszcze nie masz dzieci i możecie się rozstać i o sobie zapomnieć. Co śmieszne dałabym sobie rękę odciąć ze mnie nie zdradza, że kocha itd. A tym czasem okazało się ze wizelam sobie na męża zwykłą męską szmatę. Nie mowie, ze twój maz tez taki jest ale lepiej sprawdzić i w ogole go kontrolować bo to co on robi nie jest normalne w zdrowym związku.

Gość gość
"wiesz ja chce wyjść z ej sytuacji z twarzą. dlatego szukam osób które mogą się wypowiedzić i doradzić mi w tym temacie" Jedyne wyjście z tej sytuacji z twarzą to zaproponować i przeprowadzić rozwód. Ale Ty podkreślasz, że go kochasz. Znam takie przypadki. Na 90% mu wybaczysz, a on będzie zdradzął dalej, lepiej się kryjąc

Gość gość
kochana jeszcze zobacz sobie takie strony jak erodate, sponsoraszukam, odloty, zobacz sobie co to sexkamerki ... ja nie wiedziałam ze takie cos istnieje, dopiero dzięki zdradom meza się dowiedziałam. mysle ze twój maz to nałogowy zdradzacz i raczej się nie myle. zobacz ciebie poznal tez w okolicznościach zdrady. jeszcze raz mowie: RATUJ SIĘ i przetrzep jego komputer programy antyszpiegowskie jakos wywal, nie wiem, może zasięgnij rady jakiegoś informatyka. możesz mieć bardzo poważny problem. i nie chodzi tylko o złamanie przysięgi malzenskiej :(

Gość gość
aha i nie wybaczaj , nic nie wybaczaj, sprawa do sądu i rozwod zbieraj dowody zdrady, będziesz mieć rozwod z orzekaniem o winie TYLKO TAKI !!!!

Gość gość
"programy antyszpiegowskie jakos wywal, nie wiem, może zasięgnij rady jakiegoś informatyka. możesz mieć bardzo poważny problem. i nie chodzi tylko o złamanie przysięgi malzenskiej" Po prostu zepsuj mu klawiature i wymien na z wbudowanym szpiegiem, tego programy nie wykryja

Gość gość
Powinnaś pomyśleć o tym wcześniej-a mianowicie-skoro poznaliście się przez internet-to lubi te zabawy "lekko incognito", poza tym był w długoletnim związku - skończył to dla ciebie-nie wiesz tego, może skończył bo go nudziło, teraz jest dokładnie powtórka tego samego-to chyba już taki poligamistyczny tym, wywal gościa z domu niech się otrząśnie. Powiedz mu szczerze co cię boli i zakończ z klasą, niech wybiera.

Gość gość
dziękuję za wasze rady. Dziś moj mąż rano zapytal się mnie czule,czy ma sobie szukać innego mieszkania. Powiedzialam mu ,ze ma przede wszyswtkim porozmawiać ze mna szczerze bo na tym mi zalezy najbardziej. powiedzial jedno- juz z toba rozmawialem szczerze. Koniec gadki. żadnych lez,przepraszam czy pocałuj się w d**ę. milczy. widocznie na to od niego zasługuję.

Gość gość
Glupia jesteś. .gdyby moj maz czatowal z inna i jeszcze fotki by jej wysyłał, to ewidentnie był by to koniec naszego małżeństwa pomimo ze go kocham.