Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam dziecku taki smoczek podoba wam sie?

Polecane posty

Gość gość
szanuj swoje dziecko bo i ono cie kiedyś nie będzie szanowało.

Gość gość
dla niej ośmieszne nie to szczyt poczucia humoru i tyle.

Gość gość
bardziej ośmieszające sa zdjęcia w kąpieli niż taki smoczek. Albo zdjęcie przy cycu matki- bleeeeee! To dopiero wykorzystywanie i ośmieszanie dziecka. Osobiście nie znam NIKOGO kto by powiedział, ze takim smoczkiem matka zrobiła z niego kretyna i że ma traumę.

Gość gość
szanuj swoje dziecko bo i ono cie kiedyś nie będzie szanowało.

Gość gość
poczekaj aż dziecko założy c***ampersa, wsadzi do buzi smoczka i zrobi zdjęcie na fejsa ;)

Gość gość
może cię zniesmacza gimbusie dziecko przy piersi ale jest normalniejsze niż z takim paskudztwem w buzi.

Gość gość
A ile znasz osób, które w dzieciństwie takie smoczki miało?

Gość gość
Skoro dziecko przy piersi jest dla Ciebie obrzydliwe, to ja już rozumiem dlaczego podobają Ci się takie smoczki.

Gość gość
Nadasane bufony wola ubierac swoje dzieci na zasadzie stara malutka. Bo przeciez musza byc powazne i ozone,nie mozna sie z nich posmiac. I to wcale nie zlosliwie. Po prostu tylko powaga wchodzie w gre.

Gość gość
*Ulozone

Gość gość
Czemu zaraz popadacie w skrajności? Czyli, jeśli się nie ośmiesza dziecka głupimi gadżetami, to znaczy, że ubiera się je w garnitury? Dziecko może wyglądać ładnie, uroczo i adekwatnie do wieku bez konieczności noszenia ośmieszających strojów.

Gość gość
KOSZMAR!!!! Tragedia po prostu.

Gość gość
Dostalam smoczek w tym stylu dla syna od szwagierki i mam mieszane uczucia. Sama się śmiałam ze zdjęć dzieci w tych smoczkach, ale nie wiem czy chciałabym żeby ktoś śmiał się z mojego syna. Z drugiej strony, może to być w formie zbawnej ale nie ośmieszającej. Za jakieś dwa miesiące mógłby cyckac tego smoka, ale nie wiem czy mu podam...

Gość gość
Mnie to bawi :D Wygląda obleśnie ale i takie zdjęcia warto mieć. Każde zdjęcia, to se ne wrati. Inna sprawa, skąd ten smoczek jest, Czytałam ostatnio posta jakiejś laski, co dziecko dostało uczulenie na smoczka. To musi być w stu procentach silikon - polecam lekture tabelki www.larkis.pl/index.php/pl/produkty/materialy/silikon .A z tego co wiem to taka seria smoczków pochodzi ze wschodu gdzie są różne domieszki. Ale sama koncepcja super. Swoje dziecko szanujesz jak zaspokajasz jego potrzeby, a odreagować też trzeba.