Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam dziecku taki smoczek podoba wam sie?

Polecane posty

Gość gość
uroczy:O

Gość gość
hahaha fajny! tzn oprócz takiego wolałabym miec jeszcze kilka ''normalnych'' :p ;p ;p

Gość gość
Tragedia

Gość gość
ten kto wymyślił te smoczki z pewnością minął się z rozumem.Mnie się zbiera na wymioty jak na nie patrzę a zwłaszcza na ten drugi:O

Gość gość
co wy takie dretwe? a jak kupujecie dziecku czapeczki z uszami królika misia czy słonia to jest spoko? dajcie spokój ;P Autorko gdzie można taki smoczek dostać?

Gość gość
Nie wiem czy dretwe. Mnie to poprostu obrzydza. Wyglada jak sztuczna szczeka... Jakbym zobaczyla szczeke mojej babki na stole to chyba bym zwymiotowala. A to wyglada podobnie. I wybacz ale uszy misia sa mniej obrzydliwe.

Gość gość
Nie widzisz różnicy między czapką z uszami a czymś takim?:O przecież to oszpeca nie wspominając już o tym,ze jest odrażające:Omiało być śmieszne,ale jednak cos jest nie halo

Gość gość
wy na prawdę nie macie za grosz poczucia humory. współczuje waszym dzieciom i mężom. Kij od szczotki połknęłyście chyba.

Gość gość
Co to jest humora?:O

Gość gość
bo wiecie co, czapka z uszami ma być milusia, fajniusia, słodziusia, w sam raz dla ciumkającej mamy. a ta z poczuciem humoru wybierze śmieszny smoczek, bo ma dystans do życia, a nie czapkę z uszami. Ale czego się tu spodziewać jak tu tylko mleczka i jejeczniczki.

Gość gość
13:02 włóż sobie sztucznego penisa do ryja i łaź tak pół dnia:) wiesz jak będzie śmiesznie:D

Gość gość
"humora" to jest literówka, ale tobie oprócz HUMORU brak i domysłu.

Gość gość
Dobrze mówisz,ze wybierze śmieszny a nie obrzydliwy.Bo to jest jednak różnica wiesz?:O

Gość gość
A tobie czego brak,że nie zrozumiałaś ironii?Mózgu??Oczywiście,że tak:D

Gość gość
gośćiu z 13.05 wsadz swojemu mężowi skoro to cię rozśmiesza. przynajmniej popatrzysz.

Gość gość
Ale po co jemu?Ty jesteś taka rozrywkowa,że własne dziecko byś oszpeciła takim "smoczkiem" więc taki penis będzie dla ciebie w sam raz:D

Gość gość
A NA FB JUŻ WRZUCIŁAŚ? :/

Gość gość
Niemowlęta są całkowicie od nas zależne i co im założymy, to muszą nosić, bo nie są w stanie niczego zmienić. Jak je ubierzemy, tak będą leżeć. Nie sądzę, że któraś z nas chciałaby, żeby ktoś wykorzystując jej bezradność robił z nią co chce i ośmieszał ją. Dla mnie dziecko, to też człowiek i też ma godność jako istota ludzka, dlatego jestem przeciwna takim ośmieszającym/upokarzającym "ozdobom". Nie przekonuje mnie argument, że dzieci nie są świadome sytuacji, bo sama nie chciałabym, żeby ktoś wykorzystał w taki sposób moją nieświadomość. Nie ma to nic wspólnego z poczuciem humoru. Jest różnica między tym, co jest zabawne, a co ośmieszające.

Gość gość
Haha śmieszne. Ale ja bym swojej córce takiego nie kupiła. Czego ludzie nie wymyślą =)

Gość gość
mi się te smoczki strasznie podobaja ;) szczególnie ten drugi wąłśnie :D Ośmieszanie dziecka? Wykorzystywanie jego bezradnosci? idź do psychologa kobieto albo lepiej do psychiatry :o Założę się, ze dzieciak za parę lat sam się z takich zdjęc i z tego smoczka będzie smiał. A ty to niemalże pod wykorzystywanie seksualne i znęcanie podciągnełaś.

Gość gość
beka w ch*j :)

Gość gość
Osmieszajace miejmy nadzieje ze to nie przyszly prezydent

Gość gość
Jesli to przyszły prezydent to zrobimy z niego kaczkę

Gość gość
To już jest nadinterpretacja moich słów. Nic o wykorzystywaniu seksualnym nie pisałam. Dla mnie takie ozdoby są ośmieszające. Jest różnica, gdy zakładasz sobie coś takiego sama, świadomie i się z tego śmiejesz, a co innego, gdy wykorzystujesz to, że drugi człowiek nie może zaprotestować. To est robienie z dziecka małpki z cyrku. O to mi chodzi. Nie o sam wygląd tych rzeczy. Moim zdaniem śmieszne jest to, co śmieszy obie strony.

Gość gość
nie sadze aby dziecko miało protestować ;) dzieci akurat lubia takie rzeczy. spytaj się 3latka np. ;) Sztuczne wampirze zeby i inne d**erele. Ośmieszasz to się TY ;) Myslisz, ze dziecko jest tak nadęte i połknęło kija od szczotki jak ty? Nie sądzę... I to nie była nadinterpretacja Twoich słów- użyłaś takich jakby co najmniej dziecku się krzywda działa.

Gość gość
ale co zrobisz tego dziecka szympansa dziecko nawet o tym nie wie i wszyscy się z niego śmieją a dziecko nieświadome

Gość gość
moje dziecko ma 3 lata lubi być podziwiane a nie jak się z niego śmieją

Gość gość
Zabawne jest Twoje oburzenie. Ja tylko napisałam swoje zdanie na ten temat. Nie musisz się z nim zgadzać. Nie rozumiem tylko, dlaczego tak się bulwersujesz. Dziecko, które ma 3 lata to już dziecko, które samo potrafi zdecydować, czy mu się to podoba, czy nie. Ja piszę o niemowlęciu. Moje zdanie na ten temat nie ma nic wspólnego z poczuciem humoru. Sądzę, że mam poczucie humoru, ale nie bawi mnie po prostu ośmieszanie innych ludzi.