Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u_l_e_g_ł_a

BDMS analiza psychologiczna

Polecane posty

Gość u_l_e_g_ł_a

Skąd u ludzi zainteresowanie BDMS? Jak sądzicie? Czy ma to związek z jakąs traumą z dzieciństwa a może to tylko zwykłe oderwanie od szarości dnia codziennego? Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny, jakie macie zdaniena ten temat? Może komuś wpadł w ręce jakis artukuł wyjaśniający podłoże zainteresowania się BDMS. Zapraszam do dyskusji.

Gość psychologiczne uwiedzenie
za analizy biore dyche 🖐️

Gość u_l_e_g_ł_a
ja z odpowiedź na mój post 2 dyszki ;)

Analiza na forum;) dobre! Hehe a dlaczego lubimy owoce morza? A dlaczego zakochujemy sie? Tylko ktos nieświadomy łapie sie analiz tego typu a wystarczy poczytać lub poszperać u wujka Google o instynktach i zachowaniu sie ssaków! To czy szereg aspektów ma wpływ na akceptowanie określonych zachowań mozna sprowadzać do wspólnego mianownika w przypadku upodobań lecz do zachowań struktur psychologi mozna jedynie określać uwarunkowania ;) tak wiec motyka jest obok drzwi wejściowych a księżyc na gorze to chyba kazdy wie wiec zycze udanej podróży ;) idąc droga analiz kazdy kto zapali papierosa umrze na raka , masło sprawi ze umrzemy na miażdżycę a głupota ludzka wywoła następna wojnę :) co zaś do bdsm to zakamarki tych kuluarów mogą wywołać jedynie zainteresowanie jedynie tych co nie sa za pan brat ze sztuka jakże ważna ludzkości a mianowicie edukacja! Owszem wymądrzanie sie nie jest pozytywnym zjawiskiem lecz czytanie wypocin kogoś kto nie pofatygował sie nawet do tematu biorąc sie za analizę tez nie przynosi chluby ! Milego dnia

Gość gość
Zapewne traumatyczne przeżycia z dzieciństwa

Gość oktor_marchewa
Pierrrrdoly... BDSM to zabawy dla inteligentnych

Gość gość
Jestem dziewczyną, mam 18 lat i jara mnie takie coś, a nie miałam żadnej traumy, po prostu tak jest ciekawiej

dowód na to że zabijałem :( ? przeciez ktos pewnie chciał normalnie porozmawiac....ech te wredne życie

Gość Maaalinka
Mnie też to jara, jestem kobietą, nie mam żadnej traumy po prostu mnie to podnieca. Czuję to wewnętrznie i to mnie kręci.