Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana898989

SEZONOWA SZAFA OPINIE

Polecane posty

Gość zalamana898989

Witam, jak się pracuje w Sezonowej Szafie w Łodzi?? potrzebuje szczerych opini. czy warto sie tam zatrudniac i tam szukac pracy czy nie? bo zauwazylam ze czesto maja tam ogloszenia

Gość zalamana898989
potrzebuje poznac jak najszybciej sensowne opinie ze wzgledu na to ze nie wiem którą prace wybrać ;/;/

Gość gość
pewnie juz dokonalas wyboru, ale moze komus innemu przyda sie opinia (z tego co wiem, wiele pracownic ma podobą) - nie polecam. chyba ze dorywczo, na chwile, w miedzyczasie szukac czegos innego, gdzie nie bedziesz czuc sie jak smieć i parobek. z początku wszystko wydaje sie super, potem wychodzi szydlo z wora. potrafia zwolnic z dnia na dzien, bo im sie tak podoba. na dluzsza mete nie warto. kto popracowal troche dluzej - ten wie. firma wcale sie nie rozwija, ma ciagle tyle samo punktow sprzedaży, wiec warto sie zastanowic, dlaczego non stop widac ich ogloszenia :)

Gość gość
Praca w bardzo miłym i zgranym zespole,pracuje tam juz pare miesiecy i jestem bardzo zadowolona,godziny pracy są idealne dla potrzeb i wyplata jest na czas. Praca naprawde super i jesli masz szanse tu pracowac to zdecyduj sie na tak bo stracisz szanse na pracew ktorej naprawde sa dobre warunki, praca wcale Cie nie meczy chyba ze z liczeniem w zakresie (1 klasy)postawowki masz problem.Popracujesz gdzies ciezko to dopiero docenisz co to jest praca...

Gość gość
absolutnie nie polecam! towar badziewny, a ceny z kosmosu więc klienci narzekają, a szefostwo ciągle ciśnie i ciśnie żeby handlować walczyć, zarabiać dla nich hajs, a Ty dostajesz marne grosze i jeszcze problemy z wypłacaniem. Ogólnie ludzie pazerni i zakłamani. zwykli oszuści, nie polecam!!!!