Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

witam jaki prezent byscie chcieli dostac na urodziny? :)

Gość gość
zalezy o jakim przedziale wiekowym mowa...i za ile ma byc ten prezent i dla kogo ! kazdy facet ma inne upodobania! jeden by chciał zegarek a innemu wystarcza perfumy :)

Gość gość
porsche carrera gt

Zalezy co kto lubi, jakie ma hobby itp. Nie wiem też jaki przedział cenowy wchodzi w grę. Może perfumy?

Gość gość
co Wy tacy agresywni dzis? kac Was meczy! nie kumam! laska pyta o konkretne rzeczy a Ty pacanie cisniesz Dareiosowi ? po co ? wyluzuj sie i zlecz kaca albo konia sobie zwal to Ci sie lepiej zrobi :)

Gość gość
do 150zl :) i mam na mysli jakis prezent, ktory naprawde by ucieszyl mezczyzne i by mu sie przydal :)

Nie ma recepty i podziału mężczyzna, kobieta. Każdy człowiek lubi co innego, trzeba o tym informować. Ja bym np. chciał harmonijkę z bardziej dostępnego towaru a on może chcieć komiks z kapitanem pałką wydanie pierwsze z 93. Jak nie wiesz to go spytaj :classic_cool:

Gość gość
lubi motory, sport. tylko wiadomo ze trudno jest cos znalezc odpowiedniego dla faceta. dlatego pomyslalam ze moze jakas wasza odpowiedz mi podsunie fajny pomysl :)

Jakbyś nie wiedział to AK-47 to jedynie nazwa prototypu z 47 roku, rozpowszechniona przez popkulturę. Jak już to karabinek AKM

Zapytała to odpowiedziałem prawdziwie. Może dreidos wolałby perfumy aby mógł psikać kule, ja bym chciał to co napisałem cool.gif x larry:D bardzo dobrze, trzeba tępić metro facetów co piszą o perfumach:D

"larry bardzo dobrze, trzeba tępić metro facetów co piszą o perfumach" x x No tak, bo "prawdziwy" facet perfum nie stosuje, o wygląd nie dba bo przecież to urąga męskości...

Gość gość
tylko mowiac "lubi sport" mialam na mysli, ze lubi biegac, cwiczyc itp. takze moze jakies buty sportowe? tylko nie wiem czy dostane jakies dobre do 150zl

Gość prawictwo pospolite128
kluczyki do willi na malediwach

Dareios - uspokój się, to nie było nic personalnego, nie płacz:D ja dbam o siebie, a perfum nie używm, a jestem kobietą, wystarczy skuteczny antyperspirant i się myć regularnie:D

Na pewno trzeba tępić tych intelektualistów jak draidos co to się bredni w szkole naczytali i popisują się znajomością szufladek. Oj drender gdybyś ty wiedział z ilu ludzi jesteś ulepiony, ciebie już tam nie ma. Poza tym ja tam jestem za feromonami które dostałem od natury :classic_cool:

Czyli najlepiej być ignorantem aby "nie być ulepionym z wielu osób"? Twoja pogarda do wiedzy jest zatrważająca. x x Do autorki - do 150 zł nie kupisz butów do biegania.

Gość gość
tego sie obawialam. pomysle jeszcze nad prezentem, ale jesli macie jakies pomysly, to smialo piszcie ;)

A skąd chcesz czerpać wiedzę jak nie z nauki? x x Autorko - a brakuje mu czegoś jeszcze? Może płyta ulubionego wykonawcy? Może głośniki do laptopa?

Gość gość
wlasnie wszystkie ulubione piosenki ma na kompie, glosniki ma i to bardzo dobre. myslalm moze tez o jakis dodatkach do motoru. tylko nie wiem jakie. cos przydatnego do motoru mozna kupic (sakwy ma). a moze sa jakies fajne rzeczy do majsterkowania dla facetow? :)

Gość dakdaktak
Sztuczną ci/pę albo piękną bieliznę.