Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój "kolega" umówił sie dzis ze mną na spacer

Polecane posty

Gość gość

i do tej pory nie daje znać,mieliśmy sie tak w godzinach 13-15 spotkać, wystawił mnie do wiatru, co zrobić jak się odezwie? udac ze nic sie nie stało a później się zemścić czy odrazu powiedzieć ze nie spodobało mi się jego zachowanie?

Gość gość
olej go

Gość gość
może mu coś wypadło, telefon sie rozładował czy cos? pomysl o tym

Gość gość
A może wpadł tylko pod samochód, albo jakieś dresy go dopadły po drodze i skatowali... nie musisz od razu zarzucać mu że cię wystawił, bo to nie w porządku ;)

Gość gość
mówie tak bo raz zdarzyło mu się zapomnieć ze sie ze mną umówił, bo w czymś tam koledze pomagał i zatracił sie z czasem itp. Dlatego wydaje mi sie ze znowu zapomniał

Gość gość
jak zapomniał to uprzedzić że go że jak jeszcze raz tak tak postąpi, to będziesz mieć go w d***e, mścić się nie ma co, bo to dziecinne... lepiej poinformować że to nie w porządku i że czujesz się zawiedziona.

Gość gość
już raz cię wystawił, teraz drugi raz i ty się zastanawiasz, co zrobić? boshe, skąd się takie idiotki biorą

Gość gość
faceci, którym zależy nie zapominają, litości, miej choć odrobinę honoru

Gość gość
boże po co odrazu wspominać o honorze, brzmi to conajmniej jakbym za nim niewiadomo jak latała. Piszę własnie dlatego ze czuje ze drugi raz zapomniał i prosze tylko o rade czy odrazu prosto z mostu napisac ze chamsko sie zachował czy teraz moja kolej aby go wystawić.

Gość gość
dać znać że takie traktowanie ci się nie podoba i tyle.

Gość gość
k****, ty to naprawdę głupia jesteś - po pierwszym razie mu trzeba było powiedzieć, żeby s********ł

Gość gość
jacy wy p******* jesteście, to ze raz zapomniał nie oznacza ze mu nie zalezy- samej mi sie zdarzyło zapomnieć kiedys o spotkaniu bo dni mi się pomyliły , jezeli to zrobił drugi raz to autorka rzeczywiscie powinna cos z tym zrobić

Gość gość
LUDZIE, KTÓRYM ZALEŻY, NIE ZAPOMINAJĄ O SPOTKANIU!!! Wmawiajcie sobie, co chcecie, durne idiotki, ale taka jest prawda. Koleś ma cię w d***e, a ty wymyślasz mu usprawiedliwienia i wierzysz w durne wymówki, bo sobie roisz, że to jest książę na białym koniu. Otóż, nie! Żaden facet olewający kobietę nie jest wart nawet jednej myśli na jego temat. Żal mi was, jesteście skazą dla żeńskiego rodu. Dajecie sobą szurać jak ścierkami, zabiegacie o ochłapy zainteresowania. Fuj.

Gość gość
LUDZIE, KTÓRYM ZALEŻY, NIE ZAPOMINAJĄ O SPOTKANIU!!! Wmawiajcie sobie, co chcecie, durne idiotki, ale taka jest prawda. Koleś ma cię w d***e, a ty wymyślasz mu usprawiedliwienia i wierzysz w durne wymówki, bo sobie roisz, że to jest książę na białym koniu. Otóż, nie! Żaden facet olewający kobietę nie jest wart nawet jednej myśli na jego temat. Żal mi was, jesteście skazą dla żeńskiego rodu. Dajecie sobą szurać jak ścierkami, zabiegacie o ochłapy zainteresowania. Fuj.

Gość gość
p*****lnięta jesteś??? przeciez k***a nie napisałam ze za nim latam i mam go za księcia, ja p*****le jakie zjeby na tej kafeteri siedzą.

Gość gość
p*********m zjebem to ty jesteś, koleś cię wystawia, nie pamięta o spotkaniach, a ty się zastanawiasz, co zrobić. może mu loda z połykiem zrób, debilko bez godności