Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylybyscie z facetem, ktory was nie pociaga fizycznie

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej, jak pojsc do lozka kiedy partner zupelnie sie nie podoba?

Gość A widzisz
No ja bym nie mogla. Facet musi mi sie podobac. Moj maz bardzo mi sie podoba, im jestesmy dluzej ze soba, tym bardziej mnie kreci.

Gość gość
Moj chlopak nie jest jakos strasznie przystojny. Jest przecietniakiem, ale dla mnie jest idealny:) Nie potrafie tego wytlumaczyc:) strasznie mnie pociaga

Gość gość
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. i tak w ogole to do lozka sie chodzi z kims do kogo sie cos czuje. a jak chcesz sobie ulzyc z jakims przystojniakiem to do agencji. szm a to

Gość gość
Nie, pociag fizyczny jest bardzo wazny, to jest to cos *_* z bylym bylam 2 lata, on juz planowal slub, a ja wiedzialam ze to nie to, kiedy zobaczylam Meza, to tak jakby ktos mnie walna z liscia:) jest bardzo przystojny, i nadal jestem w nim zakochana po 9 latach

Gość gość
no wlasnie, to cos:) kiedys podobal mi sie chlopak, ktorego moje kolezanki uznaly za brzydala i stwierdzily, ze nie mam gustu. Do tej pory mam do niego sentyment chociaz nie wiem gdzie teraz jest i co robi:)

Gość gość
jeśli podoba się jako osoba to chyba jednak pociąga. A jeśli zupełnie się nie podoba to po co go bierzesz?

Gość gość
to ja zalozylam temat, 2 facetow jest mna zainteresowanych. Jak narazie obaj sa sympatyczni, ale tak jest zawsze na poczatku. Jeden z nich podoba mi fizycznie, a drugi wrecz przeciwnie. zastanawiam sie czy powinnam od razu odrzucic tego brzydszego. Tylko z drugiej strony ten brzydszy moze okazac sie fajniejszym facetem.

Gość gość
bierz przystojniaka:P

Gość gość
facet moze obiektywnie nie byc zbyt przystojny, ale Cie pociagac- ja tak mam z mezem ;) a raczej mialam, bo teraz juz mnie nie pociaga, ale to z powodu kryzysu miedzy nami

Gość gość
ja bym nie mogła, kiedyś niestety tak zrobiłam i to była największa moja życiowa porazka, ale dla mnie sex jest jedną z ważniejszych rzeczy w związku

Gość gość
znam przypadki gdzie sliczne dziewczyny sa z brzydalami i nie dla pieniedzy. Cos musi byc w nich pociagajacego.

Gość gość
mi sie podoba sylvester stallone (jak byl mlodszy, teraz to juz dziadek). On jest obiektywnie brzydki:)

Gość gość
No a jeśli związek się rozwinie? Lepiej mieć dzieci z przystojniakiem, będą ładniejsze. A wiadomo, że ładnym w życiu lepiej, nawet różne badania to potwierdzają.