Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość laura141998

dieta, dieta, dieta, dieta !

Polecane posty

Dnia 16.07.2025 o 04:21, Nesiaczek napisał:

Można, a nawet trzeba tu pisać! 😉

Świetnie, że tak dokładnie to opisałaś. Skorzystam. Jeśli przyjdzie mi coś do głowy, niezwłocznie dodam. 

Widziałam powiadomienie na priv od Ciebie ale jak klikam na skrzynkę to wyskakuje taki komunikat: 

502 Bad Gateway

nginx

I nie mogę wejść na skrzynkę i odczytać wiadomości. Jak coś to piszmy tutaj bo u mnie priv nie działa niestety:( 

Dnia 12.07.2025 o 14:50, MamaMai napisał:

Wg jej wskazówek jem dużo jajek, chudego mięsa, warzyw głównie zielonych, serki wiejskie (również z tym wsadem owocowym co jest w zestawie), orzechów laslaskowych ( ponoć są najmniej kaloryczne, a na pewno mniej kaloryczne niż moje ukochane nerkowce, które też jem ale jednak mniej i rzadziej). Między posiłkami jem owoce. Ogólnie nie zrezygnowałam z niczego, tylko niektóre rzeczy jem zdecydowanie rzadziej lub w mniejszych ilościach. Słodycze też wpadają, ale staram się ze wszystkich sił jeść mniej. Ta moja koleżanka też je słodycze ale to jest jeden cukierek. Za to nie jest ciastowa więc kompletnie nie je ciast, ciastek, gofrów itp.

Jak Ci idzie? Jakie masz efekty? Pewnie ładniejsze ode mnie, ale ja się nie poddaję i z nowym miesiącem zaczynam na nowo. 

U mnie to normalne, że na wadze mam sinusoidę ale wolałabym żeby mi szła w dół a nie w górę;) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się