Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynka94

Chłopak i sterydy

Polecane posty

Gość MisiekKrk
w 4 msc można coś tam zrobić przy b.dobrej genetyce, ale nie za dużo - chociaż S.Reeves zrobił przecież w rok 13 kg masy mięśniowej na początku swojej kariery, a wiadomo że saa nie było wtedy. Mieliśmy na siłowni chłopaka, który w rok nauczył się robić 50 przysiadów na jednej nodze - pełnych. Zalezy też ile lat ma ten chłopak - jeżeli jest w wieku 16-18 to naturalnie będzie się nieco rozrastał. Wiadomo, że 130 cm w klacie nie będzie miał, ale kilka cm mogło mu przybyć przy dobrze rozpisanym treningu.

Gość gość
Sterydy to strata czasu. Jak masz predyspozycje genetyczne to i bez nich sobie poradzisz. A jak jesteś karzełkiem to żaden steryd ci nie pomoże. Znałem dwóch braci jeden i drugi koksiarz. A jednak efekt zupełnie różny jeden się napompował ogromnie drugi wyrzeźbił tylko a łykał nawet więcej ale cóż obaj zupełnie różni z wyglądu. Jak od urodzenia nie jesteście duzi to nie ma co sobie zdrowia truć bo żaden steryd wam nie pomoże. A ładną rzeźbę to możecie sobie zrobić na siłowni.L udzie liczą że sterydy to magiczny środek co weźma i napompują się szybko ale tak to nie działa u sporej liczy osób to sa powolne przyrosty często więc ludzie sięgają po więcej a pozniej łykają garściami i rzeczywiscie efekty są gigantyczne. Tylko to już nie jest jeden cykl tylko całe garście sterydów na śniadanie. Mój znajomy sam mówi że później chesz mieć większe przyrosty i bierzesz więcej i tak to właśnie działa. Ale cóż takie czasy kult ciałą i mozna zrozumieć tych ludzi ale to rujnujecie sobie zdrowie a jak ktoś wam mówi żę trzeba brać z głową i będzie dobrze to powinien walnąc się młotkiem w pusty łeb. Sterydy zarówno w zastrzykach jak i w tabletkach mają całą masę efektów ubocznych. Ten kto bierze sterydy nie mysli o braniu z głową tylko o efektach. Najpierw jeden cykl drugi trzeci przez kilka lat kolejne tak to właśnie działa.

Gość gość
niszczycie sobie zdrowie na wlasne zyczenie. Dla kobiet liczy sie to co macie we lbie a nie obwod bicepsa. Oczywiscie facet powinien byc silny, uprawiac jakis sport ale bez przesady. Lepiej szukajcie dobrej pracy, uczcie sie czegos, zeby dobrze zarabiac, bo dla kobiet liczy sie glownie to zeby miala w facecie oparcie, stabilnosc finansową, a nie ile macie w bicepsie

Gość gość
raz kreatyna to suplement to raz i nie zaszkodzi ...dwa osoby które wypowiadają się o szkodliwości sterydów albo padły "ofiarą" źle dobranego cyklu albo totalnie nie maja pojęcia a się naczytały w internecie...jestem mężem, ojcem...nigdy z tytułu brania sterydów nie miałem problemów a nie biorę rok tylka kilka ładnych lat, zamawiam sobie na doping-online.com-bo wiem ze tam maja prawdziwy towar a nie cos po czym niewiadomo czego mozna sie spodziewac...w każdym bądź razie jak ktoś wie jak brać to nic mu nie grozi a co do wina to jesli bierze tabletki to warto osonki wrzucić

Gość gość
Do autorki. Warto. Kiedyś brałem sterydy, teraz mam rodzinę, dzieci i już dawno nie biorę sterydy

Gość Iczi
Od sterydow zmniejsza sie penis bezpowrotnie