Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynka94

Chłopak i sterydy

Polecane posty

Gość Cytrynka94

Czy jest sens umawiać się z chłopakiem o którym wiem, że bierze sterydy? Mam 22 lata, on 24. Co sądzicie, jest sens?

Gość gość
Nie, bo tacy sa zawsze opętani na punkcie wlasnego wygladu, poza tym jak raz wezmie to sie uzalezni

Gość gość
sterydy czyli co? kreatyne?

Gość Cytrynka94
"sterydy czyli co? kreatyne?" Nie wiem, bierze jakieś suple :(

Gość gość
przed 30 wylysieje

Gość gość
Od kiedy to kreta jest sterydem? Najpierw dowiedz się jakie suple bierze, bo większość osób ćwiczących na siłowni zaopatruje się w kreatynę, białko, węgle, witaminy i inne niegroźne dla zdrowia suplementy, ale to nie są sterydy!!!

Gość Cytrynka94
Winstrol bierze...

Gość gość
Większość dziewczyn i facetów nie wie co to w ogóle jest kreatyna, albo mylą to słowo z keratyną ;) Suplementy to nie sterydy, stosuje się tylko jako uzupełnienie diety i nie są szkodliwe jeśli rozsądnie się z nich korzysta.

Gość gość
No to akurat to jest anabolik, co prawda gówniany, ale jednak... faceci korzystający z takich specyfików są g***o warci i niszczą sobie zdrowie na własne życzenie.

Gość gość
Winstrol jest najbezpieczniejszym ze sterydów

Gość gość
"faceci korzystający z takich specyfików są g***o warci i niszczą sobie zdrowie na własne życzenie." Hipokryzja w najlepszym wydaniu ;p Facet według was musi być dobrze zbudowany, wysoki, przystojny, inteligentny, oczytany. A czy nie przyszło wam do głowy, że jednak istnieją genetyczne ograniczenia i np ktoś aby się dowartościować i stać się lepszym człowiekiem (w waszych oczach) sięga po nie> Teraz mamy modę na faceta umięśnionego z bardzo niskim poziomem tłuszczu. Idzie sobie taki szary kowalski co ćwiczy na siłowni 5 lat i jest gównem w porównaniu do tego pana z okładki, więc on tez zaczyna ładować ten syf.

Gość gość
Żaden steryd nie jest całkowicie bezpieczny!!! Winstrolem kiedyś szpikowało się konie na wyścigach :) Ktoś kto sięga po takie "ulepszacze" z czasem będzie potrzebował czegoś mocniejszego, to tak jak z narkomanem.

Gość gość
Każdy może być ładnie wyrzeźbiony i nie trzeba sięgać po anaboliki, bo one nic Ci nie dadzą... urosnąć urośniesz, ale szybko to stracisz jak przestaniesz brać. Wystarczy odpowiednia dieta, siłownia i każdy, ale to każdy urośnie!!!

Gość gość
Wystarczy odpowiednia dieta, siłownia i każdy, ale to każdy urośnie!!! x taa wierz w te bajki

Gość gość
"Każdy może być ładnie wyrzeźbiony i nie trzeba sięgać po anaboliki, bo one nic Ci nie dadzą... urosnąć urośniesz, ale szybko to stracisz jak przestaniesz brać. Wystarczy odpowiednia dieta, siłownia i każdy, ale to każdy urośnie!!!" Ćwiczę na siłowni 4 lata i przy 205cm mam tylko 38cm biceps (9%bf) Stagnacja od ponad roku ;d No i na dodatek wyglądam jak bym nie ćwiczył wcale. To nie jest fajne i dlatego przymierzam się do jakiś lekkich sterydów.

Gość gość
"Wystarczy odpowiednia dieta, siłownia i każdy, ale to każdy urośnie!!!" Urosnąć urośnie, ale żeby utrzymać odpowiednią masę mięśniową przy niskim poziomie tłusczu (<10%) To już naprawdę trzeba mieć kosmiczną genetykę

Gość gość
To nie wierz jeśli nie chcesz, wiem to po sobie... od 4 miesięcy chodzę na siłownie i za pomocą białka i gainera przybyło mi 6,5 kg czystej masy mięśniowej, co prawda całkowicie musiałem zmienić swoją dietę, ale zaczyna to się opłacać, bo zawsze byłem chudy, a teraz zmiany są widoczne, choć to dopiero początek. No chyba że ktoś celuje w wygląd koksa czy pudziana, to bez anabolików niestety się nie obędzie, bo takiego wyglądu nie da się uzyskać z diety i ćwiczeń, ale mało kto chce z siebie zrobić taką kalekę.

Gość gość
"Każdy może być ładnie wyrzeźbiony i nie trzeba sięgać po anaboliki, bo one nic Ci nie dadzą... " Hahahahhaha kolejny wielki wielbiciel warszawskiego koksa się znalazł xd Jak bardzo trzeba być przytrzymanym, żeby wierzyć, że chłopaki nie cisną na sucho? xd

Gość gość
"To nie wierz jeśli nie chcesz, wiem to po sobie... od 4 miesięcy chodzę na siłownie i za pomocą białka i gainera przybyło mi 6,5 kg czystej masy mięśniowej, co prawda całkowicie musiałem zmienić swoją dietę, ale zaczyna to się opłacać, bo zawsze byłem chudy, a teraz zmiany są widoczne, choć to dopiero początek. No chyba że ktoś celuje w wygląd koksa czy pudziana, to bez anabolików niestety się nie obędzie, bo takiego wyglądu nie da się uzyskać z diety i ćwiczeń, ale mało kto chce z siebie zrobić taką kalekę." Przez 4 lata przybrałem prawie 25kg ale i tak nikt nie widzi po mnie, że cwiczę. Poprostu zacząłem wygladać normalnie ;C

Gość gość
"To nie wierz jeśli nie chcesz, wiem to po sobie... od 4 miesięcy chodzę na siłownie i za pomocą białka i gainera przybyło mi 6,5 kg" Jeszcze z 15-20kg przybierz to zobaczysz, że bez sterydów już się nie obejdzie

Gość gość
Sterydów nie zamierzam brać, mi zależy tylko na tym aby wreszcie przytyć i aby uwidocznić mięśnie, jeszcze 4 miechy temu miałem płaską klatkę piersiową, teraz już widoczne są całkiem fajne mięśnie, biceps i triceps też już widać i kaloryfer się pojawia :) mi potrzeba jeszcze góra 8-10kg i będzie tak jak chciałem, więcej nie potrzebuję. Na szczęście z tłuszczem u mnie nie ma problemów, bo po prostu mi się nie odkłada, jestem typowym ektoformikiem. Jak ktoś ma problem z urośnięciem, to niech skorzysta z porady trenerów w siłowni, oni pomogą ułożyć odpowiednią dietę i ćwiczenia, ewentualnie można skorzystać z porady bardziej doświadczonego kolegi.

Gość gość
Akurat ja problemów z urośnięciem nie miałem, lecz jest ten moment kiedy dochodzi się do granicy swoich genetycznych możliwośći i choćbyśmy się zesrali to nie pójdziemy już tego kroku dalej bez dopingu. U niektórych ta granica niestety jest bardzo niedaleko, inni za to mają super szczęście i mega potencjał. Takie jest życie

Gość gość
haha gościu ćwiczysz 4 miesiące i już masz klate? To jeszcze poćwicz z rok a będziesz Ronie Coleman. Suchoklates zasrany. Sterydy mają złą sławe- niestety, a już leki na menopauze so oki- a to to samo

Gość gość
Jeśli przez 4 lata ćwiczysz ciągle tak samo, to nic dziwnego że kiedyś musi stanąć. Spróbuj zmienić tempo, odstępy między seriami, obciążenie, ilość powtórzeń... organizm szybko przyzwyczaja się do takich samych ruchów i obciążeń, dlatego co jakiś czas trzeba to zmieniać. To fakt że każdy w końcu osiągnie pewne granice swoich możliwości, których już nie da się przeskoczyć, pytanie tylko czy warto sięgać po anaboliki? Do nich też organizm się przyzwyczai z czasem, poza tym jak przestaniesz je brać, to wrócisz do dawnej sylwetki.

Gość Mateo_32
Widać u niego mięśnie klatki piersiowej po 4 miesiącach, bo jest ektoformikiem, oni bardzo szybko się rzeźbią, znałem taki przypadek gdzie chłopak w 2 miesiące uwidocznił ładnie mięśnie, ale potem stanęło, bo nie mógł nabrać masy :)

Gość gość
Od anabolików wam nie stanie :)

Gość MisiekKrk
Winstrol bezpieczny??? Powoduje bezpłodność i uszkadza plemniki - tak więc możecie mieć albo bezpłodność, albo kalekie dzieci po winie. Nie ma bezpiecznych sterydów i nie będzie. Chłopak w wieku 24 lat, biorący sterydy (pije alkohol? pewnie tak), nie mający zamiaru startować w zawodach - popełnia błąd. Strata zdrowia i pieniędzy - poza tym ile lat on ćwiczy, że zaczął brać - ja ćwiczę od 2005 roku i nie biorę - a wymiary mam bdb.

Gość gość
Tylko piz/dy i leszcze biorą takie wspomagacze, nie mają czasu ani sił na trening, to jakoś sztucznie muszą się napompować :)

Gość gość
ja już chce widzieć te rozbudowane mięśnie piersiowe po 4 msc:D. przez 4 miesiące można zrobić co najwyżej gino-mase

Gość gość
co mają sterydy do pompowania? pompować to sobie możesz opone w rowerze