Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agullina093

Moja siostra zwariowała ma 27 lat i po raz czwarty jest w ciąży

Polecane posty

Gość gość
A co cie to obchodzi? Jak lubią to maja. Pieprzysz cos ze szwagier sie spuszcza bez zastanowienia. Chyba jednak nie masz racji skoro dzieciaki nie rodzą sie rok po roku. A co do dzieci. Moi znajomi maja 3 narazie i rozmawiają o czwartym. Chcą moec duża rodzine? A proszę bardzo. Skoro ich stać na to to czemu nie!

Gość gość
Dzieci to dar od boga. Ten kto gardzi tym darem, może zostaćsrogo ukarany. Gdy kiedyś sama będziesz pragnęła daru od boga w postaci dzieciątka, on może pozostać głuchy na twoje błagania.

Gość gość
Mój brat wziął ślub z samotną mamą trójki dzieci. Dzieciaczki są świetne, a ona mając w tej chwili 25 lat ma rewelacyjne ciało i figurę. Widziałam bo jak była chora to pmagałam się jej myć. Jej choroba bardzo nas do siebie zbliżyła, jesteśmy teraz jak siostry.

Gość HamHa
Twoja siostra widać tego chce wszakże ją nie g****** Niektóre kobiety chcą rodzić inne nie - i mają ku temu prawo, które każdy inny człowiek powinien uszanować

Gość pannaanna090000990
a może ona lubi być mamą w domu? powariowały feministki. wybór nie polega na tym, że wszystkie robimy karierę i koniec. Wybór polega na tym, że ja nie mam męża i dzieci BO JA TAK CHCĘ, a ona MA MĘŻA I CHOĆBY SIEDMIORO DZIECI BO ONA TAK CHCE. zrozum to i ciesz się, jeśli ona się cieszy.

Gość gość
Też mi tragedia... Nas w domu bylo dziewięcioro i nikt na tym nie ucierpiał. Rodziców było stać, nikt do niczego nie zmusza, sami chcieli. Mama przestała rodzić mając 37 lat, mogła mieć i więcej ale stwierdzili że już wystarczy wiec to wcale nie było wynikiem niemądrego sexu a własnego wyboru. A co do ciąży wyniszczających organizm kobiety...patrząc na mamę po tylu ciążach chciała bym w przyszłości wygladać i mieć zdrowie jak ona teraz:-)

Gość gość
Nie wiem czemu ludzie nazywają patologią dużą rodzinę. Moja mama urodziła 6, niestety jest nas tylko 4 bo dwójka nie żyje. Nigdy mi niczego w życiu nie brakowało, mam duży dom i kocham swoją rodzinę ponad wszystko. Też byłam w ciąży ale poroniłam narazie boję się zajść w kolejną ale wiem że chce mieć dzieci.