Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szokująca Wiesc

Polecane posty

Gość gość

Przed chwila dowiedziałam się ze zostane poraz drugi matka.Mam prawie 3 letnia corke.Nie planowałam ciąży,ogolnie nastawialiśmy się mezem jak będzie to będzie a jak nie to nie.Staralam się omijac dni płodne,no ale stało się :) Na razie jeszcze nie wiem czy się cieszyc czy plakac.Czuje się dziwnie.Boje się ze to wszystko mnie przerośnie,corka od września ma isc do przedszkola,jeszcze chodze do pracy,duzy dom do uprzatniecia,maz od rana do wieczora w pracy.Jak na razie mysle tylko z tej gorszej strony :( Nie potrafie się cieszyc :( Mialyscie tez tak? Okres ostatni miałam 25 marca,prosze wyliczcie mi kiedy bym rodzila?

Gość gość
Wedlug moich oblieczen termin wypadnie Ci na mniej wiecej 30grudnia.

Gość gość
mój cykl 30 dni

Gość gość
okres mialas 25 marca i jakim cudem wiesz, że jesteś w ciąży? Dzisiaj zaszłaś?

Gość gość
Ja miałam ostatni okres 4 marca. Termin z miesiaczki na 11.12 z usg na 7.12,urodzilam 2 grudnia.

Gość gość
przepraszam,25 lutego

Gość gość
Jeszcze pewnie nawet owulacji nie mialas

Gość gość
dokładnie, skoro ostatnia miesiączka była 25.03, to masz 14 dc

Gość gość
pomyliam miesiące,25 lutego ostatni okres miałam.

Gość gość
Nie potrafisz dodac sobie 40tyg? Termin z OM na 2.12

Gość gość
e tam, to nie jest szokujaca wiaodmosc, skoro nie zabezpieczaliscie sie,to wiedzieliscie,ze za jakis czas pojawi sie drugie dziecko.

Gość gość
To zrób sobie aborcję skoro tak przeraża cię wizja zostania po raz drugi matką i dania życia słodkiemu dzieciaczkowi, a córeczkę pozbawić rodzeństwa. Takie głupie krowy zachodzą bez problemy a forum roi sie od kobiet, które chcą i nie mogą zostać matkami... Radzę ci zwiewaj z tego forum bo tylko drażnisz swoja pustotą.

Gość gość
Miałam podobne myślenie. Długo zajęło mi uświadomienie sobie, że to kolejne dziecko to także dar. Teraz mam wyrzuty sumienia, że nie cieszyłam się od początku tak bardzo, jak w przypadku pierwszej ciąży. Dziecko urodziło się ciężko chore i może zabrzmi to dziwnie, ale mam wrażenie, że to moje myślenie miało na to wpływ. Autorko, ciesz się kochaj to dziecko, bo to jest dar i szczęście. Poradzisz sobie na pewno :)

Gość gość
czasem wchodze na takie tematy o ciazy. ogolnie ich nie lubie, bo wiekszosc sa takie same- albo boja sie ciazy, chca wiedziec objawy, albo zaszly i nie wiedza co dalej, nie zabezpieczaly sie i sa zdziwione:) jaja jak berety. jestes matka, dorosla kobieta, moze lekko niedojrzala... wez sie w garsc i albo usun albo idz do gina i zacznij dbac o siebie. ludzie, nie wiecie co to zabepzpieczenie do cholery jasnej!!!!!! ja wole nie uprawiac seksu

Gość gość
drugi tydzień grudnia - jeśli owulacja znacznie się nie przesunęła, jeśli było jakieś przesunięcie to poźniej.