Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viviankaaa

mleczko modyfikowane

Polecane posty

Gość gość
Ja też podgrzewusiam w mikrofalusi osiem latek temu też tak robiłam i moje dzieciąteczka są zdrowiusie

Gość gość
Tylko trzeba uważusiać, bo wodusię po mikrofalusi trzeba wymieszać i sprawdziusiać czy nie jest za gorącusia. Tak do 15 sukundek maxiu :)

Gość gość
Ja rozumiem żeby mleka nie podgrzewać w mikrofalówce, bo traci cenne składniki itp. ? Ale woda ? Dlaczego nie ? Po co mam życie sobie utrudniać :P

Gość gość
fale mają trwały wpływ na to co jest podgrzewane, jeszcze nie ma solidnych dowód że jest to szkodliwe ale sama mikrofalówka owszem, nie można koło nie niej stać jak pracuje zwłaszcza tyczy się to kobiet w ciąży, dzieci, osób starszych itd.

Gość gość
Zmień na nową, one już mają te wszystkie blokady fal :)

Gość gość
ja nie sprawdzałam nigdy termometrem :) wlewałam wrzątek do butelki studziłam w kapieli wodnej i jezeli butelka z wodą juz tak nie parzyła w dłoń to wtedy zasypywałam mleko :) no a potem jeszcze takie meko studziłam żeby na dłoni było przyjemnie ciepłe :)

Gość viviankaaa
Ale jesteście GLUPIUTKIE!! Tylko niektóre z Was zorientowały się że to prowokacja. Pozdrawiam kafeterianki, ja stad spadam na zawsze :) P.S. Buziaczki ;*

Gość gość
zamiast przyzwyczaic pierś do prodkukcji mleka to dawaj mleczko, marcheweczkę a najlepiej goloneczkę i browarka.