Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to odbyło się przedwczoraj

SĄSIADKA WYZYWAŁA moje dziecko czy słusznie postąpiłam

Polecane posty

Gość gość
Oho odezwała sie stara babcia , urażona słowami a co młoda jesteś ? Chyba z tyłu liceum a z przodu muzeum hi hi hi

Gość gość
Ale o co chodzi? Nie każdy toleruje cudze dzieciory. Zrozumcie to tłumoki.

Gość gość
To jak nie toleruja , to niech w domu siedza i seriale oglądaja .Ja jak czegoś nie trawie nie ogladam nie zaczepiam itp , ale wybacz żeby Autorka nie mogla wyjsc z dzieckiem na dwór .Uwazasz że ta sąsiadka jej zachowała sie odpowiednio w stosunku do niej i dziecka ?.Jeżeli tak uwazasz to najzwyklej słoma z butów ci wystaje i nie co wdawać sie w dyskusje z Toba

Gość gość
widac,z e sąsiadka sfrustrowana zyciem, olej ja, nie pozwól aby babsztyl ci zycie zatruł, takie baby sa najgorsze.

Gość gość
No niektóre bachory to potrafi ujadać przez pół dnia jak ściekły pies, a mamuśka udaje, że to nie jej, bo ''zajęta'' plotami czy komórką.

Gość gość
acy ludzie, jak sasiadka, to najwieksze dno naszego spoleczenstwa. Nie pijacy, nie g****iciele, a wlasnie takie kanalie jak ta baba, bo wlasnie one g****icieli i mordercow wychowuja. Nie szanuja nikogo. pomiataja wlasnymi dziecmi, znecaja sie nad nimi, potem te dzieci krzywdza innych. A kiedy wyfruna dzieci z gniazda - gniew sie w nich kumuluje i szukaja ujscia gdziesz indziej. Padlo na Ciebie. I wcale nie jest mi wstyd pisac, ze wcale nie pozostalabym dluzna. Zrobilabym taka jazde kobiecinie, ze mogloby sie skonczyc na odcieciu jej doplywu pradu i gazu przez nie_wiadomo_kogo ;)

Gość wifigdańsk
a moim zdaniem powinnas wogole olac tą osobę bo kłocac się z znią-tak jak tutaj-nakarmilas trolla. olac i się nie przejmowac psychicznymi.

Gość gość
niestety kobieta jest toksyczna i tak przesiąknięta żółcią w stosunku do ludzi i świata że nawet nie widzi tego. Trzeba ignorować. Nie uleczysz jej stanu umysłu. Trzeba olewać

Gość gość
I tak byłaś kulturalna:) ode mnie usłyszałaby taką wiązankę,ze na mój widok schodziłaby mi z drogi.Jeśli chodzi o moje dziecko,to nie mam litości zwłaszcza jeżeli jest niewinne

Gość gość
Zrypałabym babe, tak że popamietałaby moje słowa do konca zycia!!!! Tacy ludzie powinni byc izolowani od swiata, baby takiego pokroju myślą, że są z******te i w ten sposób zaistnieją, zazdrosna babka widać i chciała pewnie zaistniec przed resztą sąsiadek, znam takie zawistne kreatury, okropność!!!!!