Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili95

Czy jestem bi?

Polecane posty

Gość Lili95

Mam problem. Jestem licealistką której zawsze podobali się starsi faceci. Nigdy nie uważałam to za nic złego, myślałam że niv już mnie nie może zaskoczyć. Aż do czasu. poznałam ją w internecie, ale z czasem nasza znajomość przeszła na grunt realny. Jest w moim wieku. Zawsze bardziej gryzłyśmy ze sobą koty niż słodziły, jednak zawsze wracałyśmy do naszych relacji. W lutym tego roku wpadłyśmy na pomysł, dla zgrywy założyłyśmy sobie konta fikcyjne na fb i ustawiłyśmy sobie status "w związku" Flirtujemy ze sobą pod również fikcyjnymi zdjęciami, niby dla publiki, ale ten związek nadal trwa.. ona jest bi. nie jestem zazdrosna o żadnego z jej facetów. mimo tego to wszystko mąci mi w głowie.

Gość Kolejna Bi
Prawda jest taka ze jak przeszlo Ci to przez mysl to tak - jestes. Najlepszym pomyslem na rozwiaznaie tego problemu jest prosto - pocaluj ja. Nie powinno zaszkodzic skoro ona sama jest bi - napewno sie nie obrazi :D ps. sama jestem bi :D,nie boj sie 90% kobiet nimi jest jednak nie zdaja sobie z tego sprawy!