Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zostałam zgwałcona?

Polecane posty

Gość gość

nie wiem od czego mam zacząć, ale... No zawsze miałam awers do dotyku. Nienawidzę gdy ktoś mnie dotyka. Nie ważne gdzie i jak. To wprawia mnie w dyskomfort. Do tej pory myślałam, że to przez to że byłam dręczona w szkole, no ale taa piosenka. Ostatnio usłyszałam ją w radio. I wszystko wróciło. Pierwszy raz usłyszałam ją mając móże 10 lub 11 lat. Ale ona od razu wprawiła mnie w strach. Ja się autentycznie, podczas słuchania tej piosenki, boję. Boję, że znowu ktoś mnie dotknie. Od kiedy pierwszy raz ją usłyszałam, miałam ten strach. Gdy teraz zmusiłam się do jej wysłuchania, pojawiło się coś nowego. Miałam przebłysk, w którym leżałam, płaczac i wpatrując się w ciemną ścianę. Nie wiem co to jest. Czy ja mam już paranoję? czy ktoś mnie naszprycował jakimś świństwem?

Gość gość
co.to.za.piosenka

nie można wykluczyć takiej możliwości, ale może to być też wytwór Twojej wyobraźni. Mózg lubi płatać nam figle. Szkoda, że tak nieprzyjemne. Jesteś wciąż dziewicą? Jeśli Twoja błona dziewicza nie jest naruszona nie zostałaś zgwałcona.