Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryfka     Goldman

Znacie wpływ bezsenności na zdrowie psychiczne i fizyczne

Polecane posty

Gość Ryfka     Goldman

czy tak sobie beztrosko tu siedzicie?

Gość Ryfka     Goldman
I jaki niski:O Jeśli bezsenność skróci mnie o głowę, to będzie bardzo kiepsko.

Nic nie dzieje się bez przyczyny, również twoja bezsenność. Nie śpisz wcale czy tylko trochę?

Gość Ryfka     Goldman
Chcesz być moim doktorem? Zamierzasz mnie badać?

Gość Ryfka     Goldman
Też jestem całkiem nieźle "wykształcona", ale wolałabym pozostać niezbadana. Taka niezbadana też jestem ładna. Odpuścisz?

Nie jesteś wcale wykształcona. Mogłabyś skończyć tylko podstawówkę albo i wszystkie studia i byłabyś równie mądra co teraz, bo szkoła nie ma znaczenia. Pytam się co jest z tym twoim snem więc napisz. Budda napisał książkę o sztuce debatowania, nie czytałem bo wiem że mam to w małym palcu bez czytania. Ładna, a ktoś coś wspominał o temacie ładności jakiejś?

Gość Ryfka     Goldman
Jestem "wykształcona" znaczy mam wszystkie atrybuty kobiecości na miejscu. Oczywiście, z trudem skończyłam podstawówkę, co pewnie przebija przez moje posty. Doskonale wiem, co jest z moim snem. Opowiedzieć Ci? Demony, przerost wyobraźni, niepokój, melancholia, strach, strach, strach.

Demonów nie ma, a to inne to zależy czego się boisz, czy jest to coś co możesz powiedzieć czy coś czego nie powiesz? Ty pracujesz?

Gość Ryfka     Goldman
Demonów swojej wyobraźni, głupi chłopczyku. Tak serio? To mam całkiem realne przesłanki żeby się bać jutra. Z tego się nie da wyleczyć, wiesz? Pogadajmy o czymś przyjemnym.

Gość Ryfka     Goldman
Powiedział i umarł. Bywa. Moja córka go uwielbia, może powinnam Was poznać?

Gość gość
ja spałam przez pewien okres max 3 h lub niekiedy wcale, bardzo zle sie wtedy czułam, na zajęciach prawie zasypiałam, wracałam nie mogłam spać, w nocy nie mogłam spać, miałam bóle głowy i byłam słaba.

Umarł bo chciał. Jak ty masz córkę to ja jestem w wieku Jean Reno. Jakie to przesłanki, też powiedzieć możesz, chodzi o metafizyczność czy o rzeczy typu jutro coś może mi się stać?

Gość Ryfka     Goldman
Moja bezsenność jest wtórna, wynika z innych problemów. Nie mam ochoty o tym rozmawiać. Zresztą uważam, to za kiepski i mało interesujący temat. Pogadajmy o Was. Czemu teraz nie śpicie?

Gość Ryfka     Goldman
Tak, mam. Jest prawie dorosła. Nie gadajmy już o mnie. Pogadajmy o kocie Aleksiaków, o śwince morskiej, o fubufenomenie, o rzeczywistości równoległej, Bogu, kaparach, dzieciach indygo...

Ile ty masz lat ale tak z dowodu? Ja nie śpię bo nie muszę. Poza tym lubię noc a wcześniej nie miałem okazji siedzieć w nocy bo miałem jeden komputer, teraz mam dwa więc jeden dla siebie.

Gość Ryfka     Goldman
Ile mam lat? Sześć jak miałam świnkę i różyczkę. Dziesięć jak robiłam braterstwo krwi z przyjaciółką, dwanaście jak grałam w siatkówkę, siedemnaście jak...No będzie trzydzieści ze sporym hakiem. Jesteś zaskoczony?

Może jestem dziwny ale nigdy nie miałem w zwyczaju przyjaźnić się z ludźmi starszymi ode mnie, dotyczy to także mojej rodziny. Nie wiem czy walisz w chu/ja czy nie ale tak czy inaczej ja i ty, i z całą pewnością twoja córka to zderzenie dwóch całkowicie różnych światów. I Oleksiaków. Well.

Gość Ryfka     Goldman
Jestem rada, że sobie to wyjaśniliśmy. Spadaj:)

Wady internetu, ja też nie lubię takich sytuacji, a ja mam już zbyt zrytą banie ale nie narzekam.

Gość gość
dużo osób cierpi na bezsenność, np ja