Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grube dziewczyny czy na was też wywierają taką presję

Polecane posty

Gość gość
HEJ dziewczyny, poszukuje osób chętnych do wywiadów na temat prowadzenia diety i wszystkiego co się z tym wiąże. Jest mi to potrzebne do mojej pracy magisterskiej. Chętnych do pomocy proszę o kontakt lori1209@op.pl

Gość berbla 00
MŻ i wiecej sie ruszac :-)

Gość gość
dzieki, sprobuje tej mz, postaram sie o polowe mniej niz dotad

Gość gość
ja waze 68 kg na 175 cm, nosze l, i mowia, ze jestem gruba, bo mam za duzo w biodrach

Gość gość
ja mam 170 waze 64 kg i tez mi mowia ze jestem gruba bo te 4 kg to mam w brzuchu nadwage

Gość gość
ja mam 165 cm i 103 kg. wagi mówią ze jestem fajna laska

Gość gość
:)

Gość gość
ja mam 165 cm i 103 kg. wagi mówią ze jestem fajna laska 10/10 fajne prowo

Gość gość
presje?? wasi najblizsi chca abyscie wyglagaly normalnie a nie jak zatluszczone swinie , kazda z was placze ze gruba ale chyba grube sie nie uroszilyscie ? same siebie doprowadzilyscie do stanu nie uzywalnosci ze tak powiem , biedni ci wasi mezowie

Gość gość
to wlasciwie nie jest dieta tylko sposob odzywiania na cale zycie. moj dzisiejszy dzien wyglada tak: sniad: owsianka na mleku z suszonymi owocami, polowa jablka i polowa banana 2sniad: jablko , pomarancza obiad pstrag smazony na masle klarowanym z paroma rozyczkami kalafiora i 2 malymi ziemniakami podwieczorek 2 kanapki posmarowane prawdziwym maslem , 2 plasteri sera zoltego, listki salaty ogorek i pomiodor kolacja makaron brazowy z aromatycznym sosem z pomidorow - i wy sie dziwicie ze wy grube ??? jak wy woierdalacie jak konie ! jak ja bym tyle zjadla w ciagu dnia to bym dupy ruszyc nie mogla

Gość gość
Ważysz 107kg? Musiałabyś mieć 2 metry, żeby jakoś wyglądać a ty pewnie reprezentujesz polskie standardowe 155-165 czyli jesteś otyła, wyglądasz jak potwór.