Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzyczycie?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny krzyczycie podczas seksu? chodzi mi o "nieświadome" wydawanie dźwięków, nie udawane jęczenie. ja np. jestem bardzo głośna, i naprawdę nie umiem nad tym zapanować, to jest taka fizjologiczna reakcja. jak łzy przy krojeniu cebuli, tak wrzask przy dobrym seksie. a Wy panowie, co sądzicie o takich głośnych partnerkach?

Gość gość
Takie odgłosy tylko nas bardzo podniecają :) Oj bym chciał posłuchać Ciebie gdybyś przyjmowała mojego dużego :)

A gdyby tak kroić cebulę w trakcie seksu? Czy ktoś z Was już tego próbował? A jeśli tak: jakiego noża używacie, żeby było bezpiecznie? Ja kiedyś znałem kobietę, na której chrzan można było trzeć, choć to nie do końca to samo... I to ja krzyczałem... Ciężko było nie krzyczeć jak człowiek oczy otworzył. Ale nie mówmy już o tym...

Gość gość
Krzyczę ostatnimi czasy i jęczę, nie mogę nad tym zapanować :)

Gość gość
To nie hamuj tego odruchu. To dla faceta jest okazywanie chęci i rozkoszy.

Gość Ritta 36
Jestem przyzwyczajona, chyba z powodu dzieci za ścianą, żeby ograniczać się do niezbyt głośnych jęków. Natomiast kiedy wiem że nikt niepowołany nie usłyszy, to krzyczę (o ile jest powód), wyrażam w ten sposób swój entuzjazm :)

Gość brualny
dla faceta to fajne dla sasiadow niekoniecznie :-P ale otwiera ekscytujace mozliwosci: mozna zaslaniac jej usta dlonia, albo przyciskac mocno jej glowe do poduszki ...

Gość gość
Rita brał bym się za Ciebie, tylko w samotności :)

Gość gość
hehe, wierzę że sąsiedzi mogę mieć jakieś obiekcje, zwłaszcza że mamy bardzo cienkie ściany (normalną rozmowę z mieszkania obok można bez problemu przechwycić), ale póki co ich nie wyrażają. ja z uśmiechem mówię zawsze "dzień dobry" a oni nawet odpowiadają:)

Gość gość
Od kiedy wynieśliśmy się z miasta nawet nie na wieś, ale POZA wieś, ok 1km w pustym polu, to w tej sprawie mamy wolność. Żoneczki krzyko-jęko-śpiewy nazywam ariami i uwielbiam je. Możecie się śmiać, ale polubiłem też powrzeszczeć sobie z całej siły podczas orgazmu. To tak, jak ci od podnoszenia sztangi - też ryczą.

Słyszałem też (ale nie wiem czy to prawda), że przy dużym wysiłku sztangiści puszczają gazy. A jak u Ciebie?

Gość gość
Krzycz TRYNKSOOOON :D

Gość gość
A co ci, k.... mać, do tego? O własnych sprawach intymnych, każdy tu pisze tylko tyle, ile sam chce. Mieszkam w starej chałupie, którą ucywilizowałem, ale pozostały pewne zabytki. Np drewniana sławojka, z której korzystamy w lecie, kontemplując horyzont. Mogę poniżej deski zainstalować siedzisko na twój użytek. Będziesz mógł dać w pełni upust swoim zainteresowaniom.

Gość gość
Cóż,ja raczej tylko postekuje,ale zdarzyło mi się poplakac. Uwielbiam też kiedy mój partner sobie jęczy do tego stopnia,ze kiedy tak pojekuje robiąc pompki to ja się podniecam.:-)

Macie sławojkę, z której mozna kontemplować horyzont? Podeśli no fotkę - chciałbym u siebie coś takiego zrobić.

Gość gość
Postaw sobie drewnianą budkę na polu, siądź nie zamykając drzwi, korzystając z samotności. Skoro postawiłeś na polnych pustkowiach, to nie masz możliwośc***atrzeć na cokolwiek innego, niż na horyzont i niebo.

Gość gość
Czy słysząc "statek na horyzoncie" czujesz się otoczonym zewsząd, w 360 stopniach, przez ten statek? Jak nazywasz, widziany przez szparę w płocie PUNKT w oddali, w którym ziemia pozornie "styka się" z niebem? A może nie komplikujmy, może po prostu należysz do uciążliwych upierdliwców, którzy prędzej zdechną, niż komukolwiek przyznają rację, lub zrezygnują z "ostatniego słowa"?

Gość gość
moja pani tez jest glosna w trakcie sexu uwoelbiam to, jasmieszniejsze jest w tym wszystkim to ze sasiadka tez zaczela jeczec a wczesniej tego nie robila

Gość gość
Uwielbiam głośne

Gość gość
Przyjedz do mnie tak ci zrobie ze głośno pokrzyczysz

Gość gość
To moze powiesz jak to robisz sama? Moze zrobimy to jakoś razem?

Gość gość
To przemysl i podaj @

Nie przechodzę na@, po cóż Ci on?😴 I nadal myślę, jak to dziś zrobię.. Jest tyle opcji, że na samą myśl czuję podniecenie.

Gość gość
Mozemy zrobic to swobodnie razem. Tez jestem podniecony