Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie okna wybrać? okolice Białegostoku

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Słyszał ktoś,coś o firmie delta okna?

Gość gość
niestety, ale jeśli chodzi o okna to ja postawiłam na drutex i zamawiałam w styleline. Okna super, dobrze wykonane, nie zacinają się przy otwieraniu, no i też są szczelne.

Gość gość
W innym temacie ludzie każą unikać tych dwóch firm bo to partacze!

Gość gość
i wybrałaś coś? jestem ciekawa. Też wymieniałam okna i mimo wszystko zamówiłam w styleline te drutexy. Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń

Gość gość
Hmmm...wiecie cooo...Ja nie słyszałem osobiście, ale mogę polecić inną, bo realizują zamówienia też tam gdzie chcesz. Jestem nieco odmiennego zdania jeśli chodzi o okna drewniane, co piszą niektórzy, mi się takie wypaczyły, ale to wszystko zależy od firmy, więc nie będę negatywnie się jakoś specjalnie wymądrzał. Postawiłbym jednak na PCV, nie dość, że tańsze, to jescze (moim zdaniem) funkcjonalniejsze. Poza tym można dodatkowo jeszcze sobie zamówić trójwarstwowe jak ci zalezy komuś na większym utrzymaniu ciepła, no jak kto lubi i czego potrzebuje. Ja koniec końców zamówiłem tu po konsultacji (bo początkowo tylko tego chciałem) , ale jakoś oferta mnie zaciekawiła...

Gość gość
Plastiki faktycznie są mniej wymagające (o ile to masz na myśli, pisząc "funkcjonalniejsze"). No i da się znaleźc coś naprawdę przyzwoitego, jak Avante na przykład - http://famix.pl/famix/okna-pcw .Ale na takie zwyczajne dwuszybówki z PCV to bym się nie zdecydowała raczej. Strasznie dużo ciepła ucieka :/

Gość gość
nie ma reguły, ja mam drewniane i jestem zadowolona, też drutexy ze styleline. Ale wiadomo różnie bywa. No i też nie ma nic na wieki. Czasem wymienić trzeba.

Gość gość
też mam okna tej firmy i sobie chwalę. bardzo dobrze się sprawdzają. Jednak to jest renoma i od wielu lat się zajmują oknami. Więc większa szansa, że będą służyć długo.