Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety a rozstepy ....

Polecane posty

Gość gość

wiadomo ze kobieta ma byc w oczach faceta "idealna " ale jesli tak nie jest i np ma rozstepy na brzuchu udach czy gdzie indziej? to co wtedy ? i np wstydzi mu sie o nich powiedziec ....

Gość gość
masz rozstępy na pipce?

Gość gość
takich odpowiedzi sie spodziewałam! czy jest tu ktos noramlny ? kto moze mi cos noramalnego powiedziec ! ?

ech, baby... wstydzisz się powiedzieć? to znaczy, że Twój facet nawet nie zauważył, że coś masz. ja do tego podchodzę z dystansem. mam rozstępy i cellulit i narzekam na nie mojemu facetowi, ale robię to "z jajem", śmieję się z tego, że mam d**ę jak szalupa. I on też. Do tego powtarza mi, że nic nie widzi i uwielbia mój tyłek;p Więc głowa do góry, nie szukajmy problemów tam, gdzie ich nie ma!

Gość gość
dlaczego mówic ? przeciez sam je zobaczy - co to takiego ? niewielkie rozstepy po ciąży to normalne

Gość gość
Kobieta z rozstepami powinna zostac zakonnica, kobieta musi byc idealna, inaczej nie ma prawa do milosci i musi sie zawsze ukrywac.

Gość gość
aaaa czyli ze to normalka kiedy kobieta ma rozstepy na brzuchu po ciazy? mhhhh....spoko ! :) a z tego co wiem to mezczyzni maja czasami wieksze rozstepy od Nas ! :) wiec ostatnia odpowiedz potraktuje tak ...zebys przypadkiem Ty nigdy nie musiał odkryc przed partnerka swoich niedoskonałosci :) bo moze sie okazac ze lubi idealnych :) i co zostaniesz ksiedzem ?

Gość gość
jestem 21 letnią babką i nie widzę u siebie rozstępów ani cellulitu. Tylko naczynka wystajace :). Serio. Może dlatego, że ich nie szukam? Lubię swoje ciało, ćwiczę i dobrze się odżywiam - wystarczy

Gość gość
''Kobieta z rozstepami powinna zostac zakonnica, kobieta musi byc idealna, inaczej nie ma prawa do milosci i musi sie zawsze ukrywac.'' To akurat byla ironia, pisana przez kobiete, ktora dobrze wie, ze ludzie nie sa idealni, i ktora smiesza takie rozterki jak twoje. Nawet jako trzynastolatka bylam madrzejsza.

Gość gość
mam rozstepy na posladkach ale nigdy nie miałam z tym problemu, taka jestem i jak komus to nie pasi to żegnam:) choc jeszcze złego słowa o nich nigdy od nikogo nie usłyszałam

Gość gość
jestem z chłopakiem pół roku,niestety mam rozstępy na brzuchu wstydze się ich,sam też jeszcze nie zauwazył

Gość uwaga uwaga słuchajcie
80 procent facetów nie wie co to rozstępy. pozostałe 20 -sami je posiadają i mają to gdzieś, tak samo czy baby tez je mają