Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AśkawwaCC

50 Cent ZŁOTE TARASY

Polecane posty

Gość AśkawwaCC

Witam.Chciałam się podzielić z wami moimi ostatnimi przeżyciami. Otóż jak wszystkim (chyba) wiadomo nasz kraj odwiedził muzyk światowej klasy Curtis Jackson znany bardziej jako 50 Cent.Jestem jego wielką fanką mam 25 lat i jestem w nim zakochana odkąd pierwszy raz usłyszałam jego utwór 21qestions.Dzień przed spotkaniem jego z fanami nie spałam całą noc.Rano obudziłam się spocona zlana potem przecież to on ten mój mężczyzna z krwi i kości!!! Specjalnie wzielam urlop w pracy. Gdyż promocja sluchawek sms audio zaczynała się o 11stej.Byłam na miejscu 1,5godziny wcześniej a mimo to tabuny ludzi czekało na Tą gwiazdę estrady.O godzinie 11:39min pojawił się. Szedł dumnie i pewnie przed siebie wraz z ochroną.Jego złote dodatki bardzo psują mu do jego koloru skóry.Wygląda w tym poprostu sexi.Tłum szalał fanki piszczały a wraz nimi i Ja:-) !!! .Usiadł zaczął opowiadać o sluchawkach i w przerwach jak przestawał tłumacz przekładał na polski. I kiedy były takie chwilę to to coraz się usmiechał do ludzi. I wydarzyło się coś nieamowitego bo uśmiechnął się do mnie i pomachał. To było Cudowne (poczułam się mokra wiecie gdzie :p) .Jego oczy jak anioła jego usmiech, zęby jak perły z dna morza mmm :) .Nastał moment na autografy.Jakiś chłopak przedemn darl jape : Fifti zrobisz sobie zemną zdjęcie?! Zachowywał się jak glupek i przynosił nam wstyd wszystkim zgromdzonym.Kolejka przesowala się powoli aż wrezcie nastała masa moja kolej :-)! Wchodziłam po schodkach do niego on się usmiechał zniewalajaco i szczerze uścisnął mi dłoń.Pragnelam go przytulić ale brak było mi odwagi. Podpisał mi sie na sluchawkach.Podziekowałam i odeszłam.Nie zapomnę tego spotkania do końca życia jego dotyk był jak dotyk samego Jessusa. Delikatny niewinny a zarazem męski i zdecydowany.Jak wracalam do domu cały czas płakałam że szczęścia że mi się udało. A czy ktoś z was był tego dnia w zlotych tarasach,może opiszecie i swoje odczucia :-) ?

Gość gość
Ale słodko aż się wzruszylem na biało :):):)!!!

Gość gejzer66
Dziwna jesteś

Gość AśkawwaCC
Sluchajcie, bo ta historia ma ciąg dalszy. Jak wracałam do domu ze sluchawkami, mokra, ale szczęśliwa jak nigdy wydarzyło się coś co przeszlo moje oczekiwania. Fifty Cent wychodzil że subwaya na marszalkowskiej. Sam bez ochrony! Ciemne okulary, płaszcz, ale przeciez poznalabym go nawet w nocy! Podbieglam do niego i zaprosilam go do domu, o dziwo chętnie na to przystal, i mimo, że w subwayu zjadł solidnie to u mnie zasmakowal mu schabowy z ziemniaczkami, popił wszystko kotletem po czym pożegnał się grzecznie i zamówił taksowke na okecie. W pracy nikt mi nie uwierzy! Takie szczęście!

Gość gość
akurat w nocy bys poznala

Gość gość
jest się czym podniecać :o jakimś kiepskim czarnuchem...

Gość gość
Hahahaha

Gość nie bądź rasistą łajzo
:classic_cool:

Gość PannaMala95
Czy to prawda ze murzyni maja wykwintniejsze penisy od europejczykow?