Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczochrana546

Klimatyczna restauracja z dobrym jedzeniem Warszawa

Polecane posty

Gość edi9909
A może coś w hiszpańskich klimatach? Np http://ole-restaurant.pl ? Dla mnie najlepsza taka restauracja w Wawie, mega pyszne steki i rybki. Jak przystało na hiszpańską restaurację są też tapas i owoce morza :)

Na Alejach Jerozolimskich, tak koło numeru 40, jest Strudel Factory, bardzo dobre strudle podają, codziennie jest też inna zupa dnia, sałatki też dobre;) cenowo fajnie, lubię na lunch tam chodzić;)

Gość gość
Jeżeli interesuje Was sushi, to możecie jak najbardziej spróbować www.sushiwesola.pl. Byłam w chłopakiem kilka razy i jest naprawdę ok:-) miła obsługa.

Gość gość
Ja lubię jadać sushi w Wesołej www.sushiwesola.pl. Bardzo dobre moim zdaniem w Warszawie. :)

Gość gość
Lubię wystrój i wnętrze Hell's Chickens, atmosfera też jest fajna a jedzenie przepyszne, można tam spotkać się z przyjaciółmi przy pysznych skrzydełkach podawanych z marchewką i selerem :)

Gość gość
Jeśli chodzi o orientalne restauracje w Warszawie to mi osobiście bardzo pasuje to co dają w Ganesh do jedzenia. Sporo pikantnych sosów, ale też dużo łagodniejszych propozycji w tym cała gama potraw dla dzieci. Dobrą promocję mają w poniedziałki, kiedy za 40 zł można zjeść na maksa, bez limitów. Reszta promocji jest podawana na Facebooku restauracji - web.facebook.com/GaneshUrsynow

Gość gość
Z polskich to masz tylko stołówki. Chcesz mieć klimat to trzeba głębiej poszukać. Ja kiedyś ze znajomymi byłem w http://www.saltorestauracja.pl/ Bardzo smaczne jedzenie. Pewnie dlatego, że właścicielem jest zwycięzca top chef

Gość gość
A ja polecam spróbować dań w Rozdrożu. Niby nie mają tam potraw typowo chińskich, ale są bardzo smaczne.

Gość gość
Bardzo smacznie i zdrowo można zjeść w Warszawie na Zwycięstwa w sushiwesola.pl :) Mają smaczne jedzenie, a samo sushi to jest mniam :)

Gość Gośka8512
Nie jest to co prawda kuchnia polska, ale jedzenie rewelacyjne : http://www.restauracja-torino.pl . Specjalizują się w kuchni włoskiej i dostaniesz tam idealną, prawdziwą włoską pizzę. Moja przyjaciółka jada tam nałogowo, co najmniej trzy razy w tygodniu.

Gość gość
W porze lunchu czasami wpadnę do Ganesh na KEN. Można u nich między 12 a 16 zawsze dobry zestaw obiadowy dostać za 20 zł. To powiem szczerze, że nie znam lepszej oferty w okolicy. Dobre, zdrowe, świeże jedzenie – z mięsem, ale mają też sporo opcji w formie wege. Dokładny namiar jest na ganesh.pl.

Gość gość
Dobre porcje serwują w Ganesh na al. KEN w Wawie. Podoba mi się, że takie dodatki jak ryż czy chlebek naan mają już wliczone w cenę, zupełnie inaczej to wygląda u konkurencji, gdzie za każdy dodatek trzeba osobno dopłacić. Tutaj faktycznie można się najeść.

Gość gość
Polecam 'Zapiecek' , pyszne jedzenie , ładny wystrój i miła obsługa, ale głównie jedzenie, naprawdę godne polecenia.

Gość gość
Smakował mi ostatnio lunch w Ganesh. Trafiłam tam z polecenia koleżanki i na pewno jeszcze tu wrócę. Wszystko świeże, pachnące, kolorowe, a kosztował taki zestaw raptem 20 zł. Lokal jest przy ul. al. KEN, w Galerii Metro. Nie ma co się sugerować wyglądem galerii, który na pierwszy rzut oka na pewno trochę odstrasza.

Gość gość
Podobało mi się w Ganesh ostatnio. Znajomi mnie tam wyciągnęli, nawet nie wiedziałam, że mamy na Ursynowie prawdziwą Indyjską restaurację z kucharzami rodem z Indii. Zamówiłam danie wege i mogę polecić. W końcu jakaś dobra wegetariańska kuchnia w okolicy, która nie kosztuje sztabek złota ;P Menu można sobie podejrzeć na ich stronie: ganesh.pl.

Jeśli lubicie włoskie jedzenie to zajrzyjcie do Trattoria Rucola http://www.trattoriarucola.pl/menu/3 . Są trzy w Warszawie - w centrum, na Saskiej Kępie i na Starym Mieście. Restauracja podaje prawdziwe włoskie jedzenie - pizza, makarony, calzone, risotto - a do tego przepyszne wina.

Gość gość
Smakował mi ostatnio lunch w Ganesh. Trafiłam tam z polecenia koleżanki i na pewno jeszcze tu wrócę. Wszystko świeże, pachnące, kolorowe, a kosztował taki zestaw raptem 20 zł. Lokal jest przy ul. al. KEN, w Galerii Metro. Nie ma co się sugerować wyglądem galerii, który na pierwszy rzut oka na pewno trochę odstrasza.

Gość merveleating
Zdecydowanie http://domkresowy.pl/ :P Jadłem tam już dziesiątki razy i nigdy mnie nie zawiedli :D

Gość gość
Jak dla mnie w Warszawie najlepsze jest Salto na wilczej. I jeśli chodzi o jedzenie i o klimat. A serwują kuchnię południowoamerkańską, niesamowite bogactwo smaków :)

Gość gość
Moim zdaniem w tej restauracji jest i klimat i dobre jedzenie http://www.figaropark.pl/ położona jest w parku skaryszewskim, więc naprawdę świetne otoczenie, sprzyja zarówno spotkaniu z mężem na wino jak i organizacji jakiegoś przyjęcia

Gość gość
Dla mnie w Warszawie zdecydowanie wygrywa Salto na wilczej. Mają bardzo dobrą kuchnię południowoamerykańską, wspaniałe bogactwo smaków. No i też ceny nie jakieś z kosmosu, więc to kolejny plus :D

Gość gość
Dzięki wielkie za polecenie Salto. Bardzo fajna restauracja, przede wszystkim serwują przepyszne owoce morza. Świeże i super przyrządzone, także jak najbardziej odwiedzajcie Salto, najlepsze miejsce w Warszawie :D

Gość gość

Gość gość
Według mnie z warszawskich restauracji, to zdecydowanie Salto. Jest to takie miejsce gdzie po prostu chce się wracać i ze względu na pyszne jedzenie i super klimat :)

Gość uałoau
Klimat kresowy na pewno w Domie Kresowym obok Warszawy :) Ja uwielbiam takie miejsca także wpadam w miarę często i polecam innym :P

Gość MartencjaPe
Jeśli szukacie dobrego klimatu i jedzenia to polecam zajrzeć na ul. Olkuską 7 W Wine&Coffee House możecie również napić się przepysznego musującego wina. Dzisiaj o godz. 20 wyjątkowo wystąpi utalentowana wokalistka Angelika Anozie https://www.facebook.com/events/1681025008869512/?acontext=%7B%22ref%22%3A%22106%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D Dlatego warto tutaj zajrzeć i posłuchać dobrej muzyki :)

Gość gość
Mieszkam w Wawie dlugo i musze przyznac, ze tutaj jest jeden wybor - Dom Kresowy, Piaseczno :P No kurcze, niby trzeba pojechac w bok od Wawy ale tak bardzo sie oplaca, ze nawet nie mysle o innej restauracji :D