Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki biznes ???

Polecane posty

Gość gość

planuję zacząć własną działalność, ale nie do końca wiem co to ma być (myślałam nad sklepem z odzieżą), mam przeznaczone na ten cel 50 000 może macie jakieś inne propozycje na biznes który przynosiłby satysfakcjonujące zyski w przyszłości

Gość gość
Sklep z bielizną.

Gość PaulinaRC
Jeśli myślisz o własnej działalności gospodarczej, to teraz jest najlepszy czas na założenie sklepu internetowego. Ze względu na mniejsze koszty założenia, otwarcia jak i prowadzenia takiego biznesu jest to atrakcyjny sposób na zarabianie w domu. Sklep internetowy to przede wszystkim wygoda, praca dla samego siebie, więcej czasu na przyjemności i możliwość zdobywania nowych obszarów, w którym przebywają nowi Klienci - może pomyśl o czymś takim? ;)

Gość gość
produkcja prezerwatyw

Gość gość
Za 50 tys to mozesz otworzyc gdzies co najwyzej stoisko w galerii a nie swoj sklep .No chyba ze b.tanio wynajmniesz lokal i od pierwszego miesiaca zarobisz na niego ..

Gość PaulinaRC
Dlatego właśnie proponowałam założenie sklepu internetowego - mając gotowe integracje z hurtowniami i działając w modelu dropshipping - możesz bez inwestycji w towar rozpocząć swój biznes. Wybierz odpowiednią platformę dla swojego sklepu internetowego, która zapewni Ci funkcjonalności, które będą przydatne w czasie prowadzenia sklepu, np. wcześniej wspomniane integracje z hurtowniami, kurierami i metodami płatności, a także serwisami aukcyjnymi. Zobacz też, czy Twój sklep będzie miał wbudowane narzędzia SEO - czyli czy będzie można zacząć pozycjonować się samemu - jest to szczególnie ważne, zwłaszcza na początku działalności. No i załóż bezpłatny sklep testowy, np. na platformie RedCart, na 14 dni bez żadnych zobowiązań. Powodzenia!

Gość Zeberka7777
A z jakich hurtowni chcesz korzystasz? Ja właśnie szukam jakieś ubraniowej dla mojego biznesiku ;)

Gość gość
znajomy za 5000 zalozyl internetowy sklep z czesciami samochodowymi... sprzedaje na allegro poki co, w ten sposob zaoszczedzil poki co na informatyku i stworzeniu profesjonalnej strony internetowej

Gość gość
wyslij mi email to podam Ci strone na moj internetowy sklep i jak Ty mozesz miec taki w Polsce monikain2005@yahoo.com

Gość bradley
Sklep z odzieżą to dobry pomysł, zwłaszcza damską. Kobiety zawsze kupują dużo ubrań i tak zawsze twierdzą, że nie mają w co się ubrać. Znam bardzo dobrą hurtownię odzieżową http://zephyr.com.pl/ Polecam -mają duży asortyment i jest w czym wybierać :-)

Gość gość
skołuj wietnamca w Warszawie i przywieź go do Suwałk, albo do innego miast we wschodniej Polsce, i każ mu gotować. nawet nie potrzebujesz 50 tys. Ja będę jadł u niego co tydzień najmniej bo tak tęsknię za chińskim jedzeniem ze studiów w wawie. U nas jest tylko mcdonald. To jest sytuacja z wielu miast w Polsce nie ma co jeść. A na biznes wcale nie trzeba wielkich pieniędzy, prosty lokal na kuchnię.

Gość gość
W Suwałkach było kilka bud z chińskim żarciem, które (chyba?) poupadały dość szybko. Nie wiem, czy teraz coś jest.

Gość Marinta
Ja również polecam tę hurtownię odzieżową - http://zephyr.com.pl/ . Szybka wysyłka oraz szeroki wybór. Sprawdźcie.

Gość Marinta
a jeszcze jako gratis wywozimy śmieci naszym klientom :)

Gość gość
u mnie jest butik z odzieżą używaną - przyjaciółka zdecydowała się założyć, czasem jej pomagam. Wbrew pozorom nie jest trudno o ruch, jesli ma się dobrego dostawcę odzieży typu www.odziezangielska.pl np (ona tu zamawia)a jeszcze jakaś fajna promocja czy coś i rusza z kopyta ;)