Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaa_

Czy bede w ciąży? Pomóżcie !

Polecane posty

Gość Monikaaa_

Kochalam się ze swoim chłopakiem w 4 dzień okresu, bez zabezpieczenia i skonczyl we mnie. Moje cykle mniej więcej trwaja 25-28 dni. Czy mam się martwic ze będę w ciąży?????

Gość KachaaaaaA
Z tego co wiem to podczas miesiączki tez można zajść w ciążę. Także najlepiej będzie zrobić test i mieć pewność

Gość gość
policz sobie dni plodne i nieplodne szansa jest mneijsza niz w inne dni ale zawsze

Gość Monikaaa_
Niby w czasie okresu sa dni nie płodne ale tez slyszalam ze mogą być płodne, nie wiem jak to wkoncu jest ;/

Gość Monikaaa_
Do najbliższego okresu jeszcze prawie miesiąc :( strasznie dużo czasu w nie pewności. A test mogę zrobić dopiero za tydzień. Chciałabym zebyscie mi dziewczyny cos podpowiedziały bo ta niepewność jest najgorsza. Naczytalam się na forum o tym i każdy pisze cos innego ;/

Gość KachaaaaaA
Ja pamiętam ze w którym programie śniadaniowym ginekolog odpowiadal właśnie na pytanie czy można zajść w ciążę podczas okresu i jest to możliwe bo sennik może się jakoś tam przechować nawet do kilku dni. Co prawda prawdopodobienstwo jest małe ale jest. Napewno napędzi ci to strachu ale nie martw się będzie dobrze:)

Gość Monikaaa_
Hmm niektórzy ginekolodzy mówią z przekonaniem ze podczas okresu zajście w ciąże jest nie możliwe , chciałabym żeby to była prawda. Podczas okresu sa dni nie płodne prawda??