Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic z ta miloscia?

Polecane posty

Gość gość

a gdy zejda sie kobieta po przejsciach i mezczyzna z przeszloscia...boja sie...on boi sie zwiazku ze potraktuje go jak tamte a ja znow ze on mnie potraktuje zle bo zostal zle potraktowany.Jak sobie z tym poradzic?

Gość gość
olac uprzedzenia bo oboje do starosci bedziecie samotni i nieszczesliwi

Gość gość
Rok temu miałam podobny problem. Spotkałam mężczyznę, który bał się związków, bał się kobiet, bo zawsze w związku na pierwszym miejscu była miłość, czułość, delikatność, zrozumienie, a trafiał na kobiety, które go zraniły, traktowały jak bankomat. A ja miałam podobne zdanie o facetach, ponieważ zawsze zwracali na mnie uwagę, podbałam się facetom, ale oni uważali, ze po prostu będę ładnym dodatkiem do ich życia, nie potrafili zrozumieć, ze nie chce być niczyją ozdoba, to, ze jestem atrakcyjna, nie znaczy, ze mam IQ na minusie( jestem studentka medycyna). Ponad to kiedy byłam nastolatką, miałam nieprzyjemny incydent we Włoszech, który był próba g****u. Ja się balam jego, on obawiał się mnie, ale z czasem pokolanlismy te trudności. Za bardzo nam na sobie od poczatku zależało, sprobowalismy i jesteśmy szczęśliwi. Przy nim nie obwiniam juz wszystkim facetów za to co mnie spotkało, a i on uwierzył w miłość.

Gość gość
Sprawdź czy to miłość. Czy się szanujecie, jeśli miłość to nie uciekaj.