Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla12345678

Nie wiem co myslec!!!

Polecane posty

Gość Karla12345678

Hej dziewczyny, czuje sie troche zagubiona, nie wiem co dokladnie na ten temat myslec i prosze was o opinie. Wiem ze to moze wydac sie dziecinne ale mam maly metlik w glowie....oczywiscie przez faceta...

Gość Karla12345678
Po pracy chodze na zajecia z karate i od razu w pierszy dzien spodobal mi sie moj trener...w miedzyczasie on zaprosil mnie do znajomych na FB i na fb widzialam ze jest w zwiazku. Po jakims czsie (1-2 miesiace) wyslal mi wiadomosc odnosnie mojej pracy bo chcialby sie czegos tam dowiedziec, oczywiscie grzecznie odpisalam i udzielilam odpowiednich informacji ( i myslalam ze na tym rozmowa sie skonczy) ...pisalismy do prawie 3 w nocy (ok 5 h) i nastepnego dnia tez i kolejnego tez i to trwa tak juz od 2 tyg (piszemy w ciagu dnia i wieczorami). Ps. Dla tych co zapytaja dlaczego jeszcze sie nie spotkalismy (oprocz treningow) dodam ze ja jak i on mielismy duzo wyjazdow wiec nie bylo jak sie spotkac. teraz jest juz luzniej wiec licze na krok z jego strony. Aaaa...zapomnialam dodac ze status "w zwiazku" na FB zniknal... Myslicie ze on jest mna zainteresowany czy to tylko taka gra??? Szczerze powiedziawszy boje sie zapytac o dziewczyne bo boje sie odpowiedzi a chyba naprawde sie w nim zakochalam... Dajcie znac co myslicie! Dzieki

Gość gość
No to może poukładaj ten mętlik w głowie. Najpierw chyba trzeba zrobić porządek z sobą a później oglądać się za chłopakami. W przeciwnym wypadku może być nie bezpiecznie. Nie możesz stracić dla niego głowy.

Gość Karla12345678
Ale ja mam w glowie jak najbardziej poukladane :) W zyciu nie spodziewalabym sie zainteresowania z jego strony....wiec dlatego glosno sie nad tym zastanawiam....wiesz ...osoby stojace z boku potrafia spojrzec na sytuacje z innej perspektywy...

Gość gość
up up up!!!!