Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebnami pomoc

Klątwa, zauroczenie ,dziwne zjawiska

Polecane posty

Gość gość
Korzystałam z pomocy pani Sylwii Jacewicz , bardzo szybko zajęłam się moim przykrym problemem i już jest po wszystkim. Minęły 4 miesiące ja czuję się bardzo dobrze ale jeszcze wiele spraw muszę doprowadzić do końca ale to już muszę zrobić sama. Ta mądra kobieta wiele mi podpowiedziała, jestem bardzo wdzięczna bo bez niej wpadłabym w coś z czego nie ma powrotu. Polecam tą panią w 100%

Gość gość
Psychologia zresztą próbuje wyjaśnić mechanizmy uzależnień. Jednakże patrząc na nałogi od strony duchowej, widać, że są one skutkiem utrwalonego grzechu, który krępuje człowieka wewnętrznie i trzyma na uwięzi. W człowieku jest coś silniejszego od niego samego. Jakaś wewnętrzna siła związała jego wolę. Taki stan można nazwać zniewoleniem, a to przecież typowy objaw oddziaływania demonów na człowieka. Wiedza o tym, że źródłem niemocy i powodem ciągłych upadków w życiu duchowym mogą być naciski demonów, może pomóc w obraniu właściwej i skutecznej drogi uwolnienia. Nie chodzi tu o zrzucenie całej odpowiedzialności na działanie złych duchów. Trzeba jasno powiedzieć, że poza rzadkimi przypadkami całkowitego opętania, demony mają ograniczony wpływ na nasze życie. Jednak na tyle silny, że trzeba się z nimi rozprawić i się ich pozbyć.

Gość gość
Mieszkając przez dłuższy okres w różnych częściach Polski moją uwagę zwróciły typowe dla danego regionu problemy społeczne i zagrożenia duchowe. Zauważyłam na przykład, że w niektórych częściach Polski dominującymi problemami są alkoholizm, wyuzdanie seksualne, rozbite rodziny, konsumpcja, brak uprzejmości, a w innych natomiast – niezaradność, lenistwo czy hipokryzja. Potwierdzałoby to zatem tezę, że określone zwierzchności duchowe oddziaływają na ludzi mocniej w danym regionie, podczas gdy inne – na innym terenie. Świadomość „rejonizacji” działania demonów może pomóc w walce z nimi, ochronić przed ich wpływem, uwrażliwić się na obszary duchowych zagrożeń we własnym życiu i życiu innych. „Nie toczymy bowiem walki przeciw krwi i ciału, lecz przeciw Zwierzchnościom, przeciw Władzom, przeciw rządcom świata tych ciemności, przeciw pierwiastkom duchowym zła na wyżynach niebieskich” (Ef 6,12).

Gość Nina

proszę o kontakt na privat, kto skorzystał z Pani i się powiodło. Dziękuję nina170277@Outlook.com

Gość JAREK

Pani Sylwi Jacewicz Górskiej zawdzięczam toże żyję jak normalny człowiek. Byłem już hospitalizowany i na ciężkich lekach kture na mnie nie działały a jedynie zamulały i nie mogłem ani pracować ani normalnie żyć. Teraz wróciłem do pracy, mam siłe na ćwiczenia no i jem bo wcześniej było ciężko aż schudłem do 70 kilo przez te prochy ale już przytyłem do 105.  Lubiłem ćwiczyć siłowo i wreszcie mogę to robić i cieszyć się swoim hibby. Ta babka odkryła co jest przyczyną mojego stanu i bezsens był z szpitalem i prochami nic to nie dało tylko pogorszało się.  Dobrze że są tacy ludzie jak Pani Sylwia .

Gość ggggggg

jestem w trakcie pracy z Panią Sylwia. co dalej zobaczymy. mam urok.

Gość do jarka

co ci było Jarek? 

Gość Jan

A czy ta pani sylwia jest zarejestrowana w cechu psychotronicznym? Czy ktos to sprawdzal.