Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany w małej

Pytanie do niskich dziewczyn (150cm)

Polecane posty

Gość Zakochany w małej

Poznałem w necie superdziewczynę, teraz w weekend spotkaliśmy się w realu. Fajnie nam się talkuje i w ogóle wszystko jest mega super. Wszystko oprócz jednego: ona ma 151 a ja 188 cm. I niech mi tu nikt nie pisze, że w miłości to żaden problem. Widzieliśmy się dopiero dwa razy a popełniłem tyle gaf, że jak sobie przypomnę to mi się niedobrze robi. Już na samym początku jak ją zobaczyłem to musiałem mieć niezłą minę, bo pomyślała (opowiadała mi później) że mi się nie spodobała. A ja się po prostu wystraszyłem, że się rozmyśliła i wysłała młodszą (małolatę) siostrę na to spotkanie, bo dla mnie to ona wygląda jak dziecko (chociaż ma 24 lata) a pedofilem przecież nie jestem. Jak szliśmy to musiała biec, zorientowałem się dopiero jak zaczęła dyszeć. Wczoraj na pożegnanie chciałem jej dać dzióbka, widziałem że też chce ale tak się jakoś złożyło, że „wylądowałem“ na jej czole. Masakra ! Dziewczyny pomóżcie ! Proszę o rady i wskazówki. Boję się, że sobie pomyśli, że robię to specjalnie i zakończy naszą znajomość – a ja po prostu DOOOPA jestem !

Gość gość
Ale o co pytasz? Ja mam podobną sytuacje ,jestem niska ale mój ...teraz już mąż zawsze mówi MOJE MALEŃSTWO i nigdy wzrost nie był problemem. Tylko ty ją przez neta poznałes wiec przeżywasz troche rozczarowanie pewnie bo inaczej sobie ją wyobrażałes...

Gość gość
niech w obcasach śmga

Znam taką parę. On grał w kosza ma 210, ona 160 z haczykiem więc różnica wzrostu podobna jak u Was. Nie ma chyba co zniechęcać po jednym spotkaniu. Są małżeństwem, mają dzieci więc i w "tych sprawach" też im chyba idzie :D powodzenia.

Gość Zakochany w małej
Boję się, że palnę znowu jakąś gafę. Być może tylko ja to tak przeżywam ale strasznie mi na niej zależy. Przedtem byłem kilka lat z 177 cm, może dlatego. Strasznie mnie żenuje jak musi tak do mnie “zadzierać” głowę. Ona twierdzi, że jeszcze się z czymś takimś nie spotkała ale chyba będzie się można przyzwyczaić. A może ja to wszystko “nadinterpretuję” ?