Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soul_not_to_sale

Faceci

Polecane posty

Gość soul_not_to_sale

Boże dziewczyny powiedzcie mi jak to jest...Poznajesz faceta,jest cudowny,kochany,gdyby mógł nosił by Cię cały czas na rękach,dzwoni,pisze a po jakimś czasie zamienia się w typa który ma wszystko w d***e,jak nie zadzwonisz to on tez nie pofatyguje się,czar pryska.Przestaje szanować,starać się,ma w******* na Ciebie.

Gość gość
sie nauczyli od swoich mamusiow i tatusiow to tak maja, aaaa i jeszcze ich koledzy w pracy ucza tego samego - co ty? pantoflarz jestes? sprzatasz w sobote? A BABY NIE MASZ?

Dzieje się tak dlatego, że jak poznajecie faceta który ",jest cudowny,kochany,gdyby mógł nosił by Cię cały czas na rękach,dzwoni,pisze" to jest świetnym kandydatem na przyjaciela.

Gość soul_not_to_sale
Szkoda to zostawic bo kupa czasu minela i kocham strasznie ale jak zwiazek ma funkcjonowac skoro tylko mi zalezy...Teraz musze go prosic zeby mnie chociaz przytulil

Gość zapend
'Poznajesz faceta,jest cudowny,kochany,gdyby mógł nosił by Cię cały czas na rękach,dzwoni,pisze a po jakimś czasie zamienia się w typa który ma wszystko w d' I na tym polega ambaras aby dwoje chciało naraz , a teraz przemyśl sobie na spokojnie, co złego uczyniłaś kobieto temu cudownemu i kochanemu, że już ma dość ?

Gość soul_not_to_sale
Może po prostu zobaczył że nie musi się starać bo mi bardzo zalezy,wie że moze sobie pozwolic na bardzo wiele bo ja i tak wybacze.

Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest? Dlaczego kobiety są tak głupie że idealizują pierwszego faceta , który powie im że jest ładna albo nie daj Boże po 3 dniach znajomości że was kocha? Czemu nie macie w sobie odrobiny dam.... trochę honoru i dumy... Czemu za wszelką cene chcecie mieć faceta? Nie umiecie żyć np. pół roku pasją? czymś dla siebie?

Gość gość
moze doszedl do wniosku ze ty traktujesz ten zwiazek o wiele powazniej niz on a on nie czuje sie gotowy zeby na stale sie wiazac i wystraszyl sie,. Moze ma inna na oku. Kto wie , jedno jest pewne ; od niego sie nie dowiesz , bo faceci w takich sprawach nie sa szczerzy . Nie rob sobie z nim wielkich nadzieii.

Gość soul_not_to_sale
O czym Ty mówisz??Przez ponad pół roku było z***biście a zanim postanowiliśmy być razem znaliśmy się rok.To chyba normalne że przez taki czas można kogoś pokochać,jesteśmy razem prawie trzy lata.Kocham go i co mam schować wszystko w kieszeń i jebnąć to wszystko jak na "damę" przystało.Jestem zdania że trzeba walczyć o miłość do ostatniej szansy.

i dalej to samo .... "przez pół roku było świetnie" dlaczego baby nie mogą pojąc tego mechanizmu??? około pół roku to poziom hormonów szczęscia jest wysoki. a jak maleje to tylko zdolność do kochania się liczy, determinacja , wytrwałość a ok 90% męzczyzn i 70% kobiet nie ma zdolności kochania przy czym kochanie to nie leżenie i oglądanie filmiku, ale ostra, ciezka praca nad swoimi wadami dla drugiej osoby

Gość Taki_jeden_964
1. Czemu pytasz kobiet ? 2. Odp. po prostu nieuczciwi i tyle w temacie.

Gość gość
wierze ze bylo z***biscie i ze mozna kogos przez ten czas pokochac, ale faceci czesto tak sie zachowuja , jak przestaje im zalezec, tz. nie mowia wprost, tylko staja sie obojetni. Mozesz go spytac co sie stalo ze sie tak zmienil, ale on pewnie powie ze nic sie nie zmienilo, ze o co ci chodzi itp. Sorry

Gość soul_not_to_sale
On powiedział że "euforia związana z naszym poznaniem juz mu minela"

Gość gość
na 100% ma na ciebie wyje/bane tak samo jak ty mialas na niego wyje/bane tez bym mial wyje/bane po jakims czasie skakania nad ksiezniczka ktora lezy i pachnie a sama nic nie wnosi ksiezniczka ma problem zadzwonic 1 raz do faceta ktory ja caly czas nosil na rekach i dzwonil i sie ku/rwa zastanawia dlaczego facet nagle zaczal sie zachowywac tak jak ona groteska jak ch/uj :classic_cool:

Gość soul_not_to_sale
Od samego początku się starałam tak jak teraz.Nie leżałam i nie pachniałam i nie miałam na niego w******* ale fajnie że Ty tak dobrze wiesz :)

Gość naukowe podejście
zawracanie d..... To natura ustala reguły gry, w DNA mamy zapis życia w parze max 4 lata, o co ci chodzi?:-O

Gość gość
Powiedz to naszym dziadkom którzy są ze sobą 50 lat.Kiedyś ludzie nie mieli wszystkiego ale jak się coś psuło to się naprawiało bo nawet nikomu do głowy by nie przyszło żeby odejść gdy coś nie gra.