Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja matka jest normalna?

Polecane posty

Gość gość
Nie męćz buły tylko sama rusz głową - dlaczego matka oddaje dziecko? Na pewno znasz odpowiedź - może tylko sama boisz się powiedzieć to na głos. Racjonalne wyjaśnienie - to znaczy rozumowe. Jak brak ci rozumu, to co ci po naszych tłumaczeniach?

Gość gość
23:13 Bardzo trafnie to wszystko opisujesz. Ja mam dokładnie takie same odczucia, chociaż nie potrafie ich tak dobrze wysłowić. Niestety

Gość gość
A ja ponawiam pytanie; jak wy byscie sie zachowali gdybyscie mieli takiego kogos jak moja matka w rodzinie?

Gość gość
a robi lody?

Gość gość
Milczycie..czyli rozumiem ze przyjelibyscie postawe" nie moj cyrk nie moje malpy" czyt. Nie WTRACAM sie?????

Gość gość
ja już napisałam jakbym się zachowywała. Nie dzwoniłabym do matki, nie wysyłałabym zdjęcia dziecka, nie informowała o tym że już urodziłam...

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Prosze o komentarze

Gość gość
moja mama mnie ogromnie zranila no spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Ale czego jeszcze od nas oczekujesz dziewczyno. Już chyba wszystko co mogło zostało powiedziane, a ty nic tylko "podnoszę" i "podnoszę" niczym zacięta płyta. Tu nikt ci już cudów nie napisze. Nie masz co dzwonić do matki. Nie wiem co ty jeszcze chcesz, użalać się nad sobą na 50 stron ? To nic ci nie da. Olej matkę i ciesz się z córeczki. Postaraj się nigdy nie popełnić błędów matki. Tyle

Gość grazia 0987
Mam podobna matka jak Ty moze nie jest to az taka wersja hardcorowa ale moja tez ma swoje na sumieniu. :P Nauczylam sie ja ignorowac i miec jej zdanie gdzies. Zauwazylam , ze ona mowi cos nie po to zeby mi poradzic ( tak twierdzi ) :D tylko po to zeby mi jesczze bardziej dosrac. Mam starszego brata ktory jest z nami to do niego sie zawsze podlizuje a kiedy jestesmy we troje ( ja brat matka ) to wtedy "udaje", ze mnie nie lubi , ze jestem beznadziejna , glupia. Ja przestalam sie jeej swiezac bo potem zawsze wsadzala szpile tam gdzie najbardziej bolalo. Wiecznie jestesm zla, nieoszczedna, glupia, pier/dolnieta, mam brzydkie wlosy ( jak pies kolo d**y) zle wychowuje dzieci, jestem macocha ( tak kaze moim dzieciom do mnie mowic) Uwaza, ze tylko faceci sa super a kobiety z racji swojej plci powinny im uslugiwac :D Staram sie miec z nia jak najmniejszy kontakt.

Gość grazia 0987
Autorko, moja rada jest taka , zebys sie z nia nie kontaktowala zbyt czesto - jestes teraz w ciazy wiec ludzie ze zla energia Ci szkodza , wiem co mowie. Zazdroszcze Ci , ze mieszkas zagranica i nie musisz sie czesto ze swoja matka spotykac.

Gość gość
Nie smuć się. My tu nie chcemy ci sprawiać przykrości bo to nie o to chodzi. Niedługo urodzisz dzidziusia i owszem może być na początku ciężko bo wiadomo jak to jest człowiek musi być w stanie nieustannej gotowości i do dyspozycji dziecka ale to są normalne sprawy, natomiast sama świadomość że przyszła na świat taka kruszynka, cząstka ciebie to już będzie cudowne samo w sobie a jak dzidziuś zacznie wyciągać do ciebie tę rączki jak kwiatuszki to serce ci będzie się rozpływać z radości. Nie będziesz miec czasu roztrząsać smutki

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.