Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypatriota_Kazik

Fuck patriotyzm

Polecane posty

Gość antypatriota_Kazik

Mam z was wielki ubaw wielcy patrioci od siedmiu boleści z ONRu i świty wszechpolaczkowej. ONR to zbiór zer, banda faszystów. Wy byście poszli na marsz pedałów, bez urazy dla nich, to by was tam antifa nieźle przecweliła. Dokładnie tak samo, jak się brali za Pyta.pl czyli największych prowokatorów 4 eRPe, nazywanej przez prawiczkowatych narodowców krajem PRL bis.

Gość gość
Mam też niezły ubaw z waszych kolegów antifiarzy walczących z wiatrakami. Wiecie czemu? Bo wy nacjonalistyczne ułomy jesteście w mniejszości! Jesteście niczym! A ja jestem antypatriota, i to daje mi siłę! Fanatyczni patrioci skończą w cyrku w klatce dla małp! A z wami antifa na dokładkę, i będzie jak w koloseum. F**k ONR! Patriotyzm jest dla naiwniaków, co łykają wszystko jak młode pelikany. Polska i inne kraje to wymyślona fikcja. Pozdro,******cze narodowi.

Gość antypatriota_Kazik
Mam też niezły ubaw z waszych kolegów antifiarzy walczących z wiatrakami. Wiecie czemu? Bo wy nacjonalistyczne ułomy jesteście w mniejszości! Jesteście niczym! A ja jestem antypatriota, i to daje mi siłę! Fanatyczni patrioci skończą w cyrku w klatce dla małp! A z wami antifa na dokładkę, i będzie jak w koloseum. F**k ONR! Patriotyzm jest dla naiwniaków, co łykają wszystko jak młode pelikany. Polska i inne kraje to wymyślona fikcja. Pozdro,******cze narodowi.

Gość gość
kaziu zrób porządek w piórniku i idź już spać jest późno.i nie pisz już sam za sobą.