Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Poznalem w pracy swietna dziewczyne ona ma 22lata a ja 21 od dwoch miesiecy piszemy razem okazalo sie ze sie jej podobam ona mi tez ona do mnie pierwsza napisala ostatnio zaproponowala spotkanie z rana byla bardzo ucieszona ze sie zobaczymy ale jej cos niby wypadlo na drugi dzien napisalem co u nie i powiedziala ze ma zly dzien i puzniej nie odpisywala a juz minely dwa dni nie wiem co z nastepnym spotkaniem bo przelozylismy na 12 kwietnia. Napisal bym do niej ale nie wiem co i nie chce wyjsc na desperanta. Moze poprostu mnie olala a moze ma kogos innego? Prosze o pomoc :(

Gość gość
Prosze o pomoc...

Gość gość
a moze zwyczajnie zadzwon ? k****a jak mnie wk*****aja te wasze debilne obecnie metody na pisanie! pomysl co bys zrobil gdyby nie bylo telefonow ?????????????? no co? noooo? i napisz mi co bys zrobil? nie ma telefonow!

Gość gość
to napisz albo zadzwon i spytaj co u niej i czy to spotkanie jest aktualne tak z grzecznosci ,jezeli ci nie odpisze to daj na czas wiecej nie pytaj ,jak jej bedzie zalezalo to sama sie odezwie(nawet jezeli nie dojdzie do spotkania ) jezeli to ona nie dotrzyma slowa to powinna pierwsza sie do ciebie odezwac

Gość gość
a czy w tym przypadku mogla olac chlopaka?

Gość gość
Myśle ,że Ona odezwie się. Ja brdzo kocham swojego chłopaka.Czekam na spotkanie ,ale on chyba zaomniał o moim istnieniu.Tak mi smutno i tęsknię za Nim:(

Gość gość
odezwac sie po czasie i pogadac kazdy glupi potrafi ale czy cos z tego jeszcze moze byc wiecej

Gość gość
To spotkajcie sie w realu.

Gość gość
a nie pomysleliscie ze ona go testuje?

Gość spaślak_
jesli raz przelozyla to moze faktycznie jej cos wypadlo jak znowu przelozy to tak olewa cie, nie ma sensu zawracac sobie nia glowy. moze chwilowo jej sie nudzi, moze ma kogos innego co za roznica.

Gość gość
wbij sobie do lba, ze w pracy sie pracuje, a nie romansuje:D