Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie oddajacy pod drzewko.

Polecane posty

Gość gość

Czy mężczyźni oddajacy mocz pod drzewami ,murkami ,w miejscach do tego nie przeznaczonych powinni płacić mandaty ? Wielokrotnie widziałam jak straznicy miejscy nie pouczyli nawet takiego delikwenta ,nikt tez im nie zwraca uwagi . Panowie ,czemu jesli macie taki marny spust nie udacie się do urologa wszak ,czeste oddawanie moczu mogą byc spowodowane chorobą prostaty ..

Gość gość
A Ty dziewico dlaczego gapisz się na siusiaki ?

Gość gość
Nie jestem dziewicą :-D Widzę z okna kuchennego jak robicie siku na murek po ktorym chodza potem małe dzieci ... Brama tez jez zawsze obsikana .

Gość autor vpn
Powinni i płacą jeśli przyłapie ich policja bądź straż miejska. Temat uważam za zakończony. :classic_cool:

Gość gość
Baby z wywalonym doooopskiem nie widziałam jeszcze a Was panowie kilka razy dziennie .Nie moja wina ze moje okno kuchenne wychodzi na podwórze ..a poza tym to strasznie śmierdzi ,zwłaszcza latem .

Gość autor vpn
Za to ja widziałem i to zaraz obok przystanku tramwajowego. :D Faceci przynajmniej szukają ustronnego miejsca, kobiety, szczególnie te nawalone po sobotniej nocy nie znają wstydu. :classic_cool:

Gość gość
Nie oceniaj mnie poprzez swoja partnerkę .Mnie tam nic nie śmierdzi .:-D

Gość Ale to już było
Często gonie ten plebs z pod balkonów. Nachlają się piwska, różnych wynalazków i leją gdzie popadnie! Potem śmierdzi jak jasna cholera!!!!!

Gość gość
Baby sa bardziej obrzydliwe of facetów,często jak się zleją to nawet sie nie powycierają,podpaski zuzyte zostawiaja byle gdzie,srają po krzakach,fuj ohyda

Gość gość
O to chodzi ze smierdzi a murek jest blisko piaskownicy.Potem widzę jak bawią sie tam dzieci w tych smrodach i licznych bakteriach . Panowie trochę pomyslunku ..

Z naturą nie można wygrać. Jak kogoś bardzo ciśnie to lepiej iść w krzaki czy pod drzewo i załatwić swoją sprawę niż porobić się w spodnie. Bo jak się chce to nie ma siły i jeszcze nie było takiego bohatera co by z tym wygrał. Widywałem też kobiety sikające gdzieś w krzakach, może nie jest to najlepszy widok ale co zrobić? Uważam że straż miejska powinna reagować w zależności od sytuacji. Co innego jak jakiś menel sika na środku ulicy czy obsikuje ścianę budynku, a co innego jak jakiś chłop nie wytrzyma i pójdzie gdzieś w krzaki.

Gość gość
Ok w krzaki jesli musi ale mi chodzi o to ze panowie załatwiaja się gdzie popadnie ,niewiele myśląc czy za chwile tu nie przyjda bawic sie dzieci np . #### A przy okazji chciałam zwrócic Wam panowie uwage na medyczną strone sprawy .Naprawde warto zbadac sie gdy cisnie na pecherz zbyt czesto .

No ale kto od razu mówi że zbyt często. Czasami kogoś pociśnie i tyle.