Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia Samosia 82

Wszystko robie sobie sama

Polecane posty

Gość Zosia Samosia 82

Chodzi mi o zabiegi fryzjerskie i kosmetyczne ;) nie cierpię chodzic ani do jednych, ani do drugich. Zawsze trafiam na jakieś partaczki :O

Gość Zosia Samosia 82
Gdy byłam bardzo młoda miałam problemy z cerą-tłusta i trochę pryszczy. Poszłam na oczyszczanie. Póżniej leczyłam się u dermatologa przez miesiąc.

Gość gość
Widocznie takie wybierasz...Nie mów mi proszę,że jesteś w stanie sama sobie włosy wycieniować czy zrobić extra pazurki...ale cóż może umiesz ....

Gość Zosia Samosia 82
90% wizyt u fryzjerek kończyło się moim płaczem po przyjściu do domu i wściekłością przez parę miesięcy po spojrzeniu w lustro ( dopóki mi włosy nie odrosły )

Gość Zosia Samosia 82
naprawę można samemu dobrze pocieniować włosy :) w necie jest mnóstwo filmików, gdzie dziewczyny pokazują jak to zrobić.

Gość gość
Dziękuję ...z moimi umiejętnościami skończyło by się to glacą...

Gość Zosia Samosia 82
Kiedyś miałam świetna fryzjerke, niestety wyjechała. Strzygła podobnie- kita nad samym czolem-końcówki cięte w ząbek

Gość Zosia Samosia 82
Niedawno pokusiłam się na paznokcie hybrydowe u kosmetyczki-zjechała mi płytke na grubość bibułki :O paznokcie odrosły, kupiłam sprzęt i lakier, robię sama i jest gitara :D do tego taniej

Gość gość
Ii bardzo dobrze robisz;) swiat ci wmawia ze lepiej płacić ciągle za coś czego mozesz się w krótkim czasie nauczyć;) im wiecej rzeczy/czynności bedziesz potrafiła zrobić tym lepiej dla ciebie;) lepiej być samodzielna niż płacić komuś za tak proste rzeczy...