Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rehreh

Jak postępować z tą kobietą.

Polecane posty

Gość rehreh

Hej. Spotkałem się już z pewną dziewczyną 4 razy. Teraz od wczoraj chodzimy na kurs tańca oraz dzisiaj też idziemy na kurs tańca tym razem inny. Sprawa jednak wygląda tak, że dowiedziałem się od jej koleżanki, że ta dziewczyna z którą się spotykam to mnie lubi, podoba się jej we mnie to, że jestem zabawny oraz dobrze się jej ze mną rozmawia. Lubi mnie, nie wiem jednak czy jako kolegę czy partnera na przyszłość. Ma 24 lata, ja 21 chociaż myśli, że mam 23 lata :D Ogólnie po świetnej 3 randce się na koniec spotkania pocałowaliśmy, na koniec 4 ją pocałowałem, ale nie była zadowolona. Teraz w niedziele się z nią spotkałem to na koniec spotkania jak ją przytuliłem to jakbym czekał na pocałunek, a ona mi dała buziaka w usta i mnie dotknęła dłonią w twarz. Teraz wczoraj po tańcach się z nią przytuliłem i dziś jak się z nią spotkam to myślicie dziewczyny, że powinienem ją chwycić jak facet i pocałować? Wiem, że czasami trzeba zaryzykować, bo jak tak nie zrobię to dalej będzie twierdzić, że chce być jej kolegą, a nie chce być. Powinienem przejąć inicjatywę? Może ona na to czeka? Pomóżcie.

Gość gość
chlopie wez z nia pogadaj normalnie,a nie kombinuj i nie spekuluj,dorosli rozmawiaja,jak ona cie ma traktowac?zachowujesz sie jak nastolatek

Gość gość
Hmmm, moze po prostu wlasnie pocałuj ja tak z nienacka, kobiety to lubieja :)

Gość gość
tak k***a lubieją... seks znienacka też "lubieją" :O

Gość rehreh
Nie no myślę, że ten kto 1 się wyłoży z uczuciami co czuje do drugiej osoby ( w przypadku faceta ) to przegrywa, bo wtedy kobieta ma faceta już owiniętego wokół palca. Faktycznie muszę ją zdominować i pocałować, a nie czekać, aż ona mnie pocałuje, bo na to nie mam co liczyć. Muszę być pewny siebie.