Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

24 stopnie a dzieci 2 letnie w czapach i szalikach

Polecane posty

Gość gość

masakra jakie Polki sa jebniete..rozumiem niemowlaka w cienkiej czapeczce ale 2 letnie dziecko???

Gość gość
A ty co, Chinka czy jednak ta Polka którą nazywasz j******ą?

Gość gość
u nas 7 stopni to co nago latac? :(

Gość gość
Wam wali na łepetyny ciagle te same tematy, ja przed 15minutami wróciłam ze spaceru i nie widziałam ani jednego dziecka w czapce zimowej! A latanie w krótkim rękawku uważam za jak to nazwałaś "jebniete" później te zasmarkanie dzieci zarażają innych w przedszkolach bo mamusie naczytają się na forach że przy temp powyżej 15' należy zakładać letnie ciuszki a niemowlaki wsadzać do wózka bez skarpet w bermudach. Powodzenia życze.

Gość gość
Ja mojej 8 miesiwcznej corce nakladam cieniutka czapeczke, body z dlugim rekawem, cieniutka kurteczka-bluza ,cienkie spodenki i to wszystko!!! A 99% dzieci dookola grube czapki, kurtki jesienne, szaliki no masakraaaa

Gość gość
Ja dzisiaj dziecka w kurtce nie widziałam a ty tu o szalikach...

Gość gość
Tylko twoja córeczka ma wspaniałą mamę. A to się jej poszczęściło.

Gość gość
Ja mojej 8 miesiwcznej corce nakladam cieniutka czapeczke, body z dlugim rekawem, cieniutka kurteczka-bluza ,cienkie spodenki i to wszystko!!! A 99% dzieci dookola grube czapki, kurtki jesienne, szaliki no masakraaaa ********* o kurde. Ponad 20 stopni a Ty dziecku body,bluzę i kurtkę zakładasz? Normalna jestes?

Gość gość
Ja widziałam matke ubrana w kurtke, a jej córka krótki rękaw i spodenki- pogoda wietrzna i mi w swetrze jest chłodno.

Gość gość
czy tu panuje jakaś bezczapkowa obsesja,macie jakąś fobie :D już wiemy,że jesteście wspaniałymi matkami.Kolejny ten sam temat,tylko zaśmiecacie forum :P

Gość gość
Takie są światowe :)

a czy przyszlo kiedykolwiek komus do glowy zeby ubierac dzieci stosownie do pogody? czyli jak same nie wyszlybyscie w dlugim rekawie i 'cieniutkiej kurteczce' :o przy 20 stopniach to dzieciakowi tez tego nie zakladajcie :o