Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejni są faceci. Pisałam z jednym, a on proponuje mi sejse zdjęciową

Polecane posty

Gość gość

w plenerze :O a potem pewnie ''lodzik'' :O

Gość wjolaa
pomocy_ratunku Zrobiła bym to z przyjemnością ale szkoda dziecka bo mnie wsadzą do więzienia a dziecko do bidula.... Może jakieś mniej inwazyjne sposoby? Ja już naprawdę sił nie mam na to wszystko.... 08.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość do sadu wniesc o zakaz zblizania sie. grozby, nachodzenia za kazdym razem zglaszac na policje, w koncu da sobie spokoj. 08.04.14 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery zastraszył wszystkich moich znajomych x intrygujace, powiedz jak tego dokonal? dziwny jest ten swiat 08.04.14 [zgłoś do usunięcia] pomocy_ratunku A czy by uzyskać zakaz zbliżania musze go pozbawić praw? Narazie ma tylko ograniczone. 08.04.14 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery analfabetom jest ciezko w zyciu usmiech.gif dziwny jest ten swiat Odpowiedz na ten temat »

Gość wjolaa
proszę wjolaa kocham sex z mendami i brudasami leżę na ulicy i biorę przechodniów smiech.gif zakładam tematy , watki i wszystko to co przynosi zyski, strat nie licze smiech.gif walę sie z wielorybami, oraz jamochłonami no i flora i fauną lapka.gif jestem nieudacznicą nieukiem z maturą i koleijym rokiem studiów smiech.giflapka.gif cały czas w kopulacji w chałupie , w kościele lapka.gif na dachu i w aucie a teraz won! ty skrzywiony zacny smiech.gif zgorzkniały smiertelniku

Przepraszam bardzo ale wypowiedzi do tematu nie trzymają się jego merytorycznej treści.