Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet stracil ochote na seks

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy ze soba 8 lat, nasz zwiazek zaczal sie od seksu. Od kiedy zamieszkalismy razem wszystko sie zmienilo. Seks wymuszony jest przeze mnie, sam stosunek trwa moze 2 min. On wogole nie m ochoty a wczesniej nie moglam sie wrecz opedzic od niego. Powiem szczerze ze choc sama nie czuje przyjemnosci z tak beznadziejnego seksu to sie nie poddaje i nie zniechecam. Zakladam seksowna bieluzne ale na niego przestala dzialac, kiedys weszlam do lazienki zeby mu zrobic loda to mnie przegonil, martwi mnie tez fakt ze nie zawsze dochodzi, czasem mu wiednie i nie ma mocnych zeby z powrotem go potawic na bacznosc, martwie sie ze moze byc impotentem, a planujemy dziecko

Gość gość
Dodam ze jestesmy w wieku ok 30 lat, ja jestem zadbana kobieta, 55 kg i biust w rozmiarze C. Dlugie ciemne wlosy, delikatna opalenizn, faceci sie za mna ogladaja a moj nie chce mnie w lozku

Gość gość
Znudziłaś mu się widocznie, póki razem nie mieszkaliście to tęsknił za tobą, a teraz ma cię na co dzień i mu się znudziłaś.

Gość gość
Mój też, buuuuuuuuu

Gość gość
W takim przypadku wypadałoby zrobić sobie trochę przerwy i odpocząć od siebie, jeśli po 2-3 tygodniach rozłąki, nadal nic nie będzie się dziać w sypiali, to znaczy że namiętność wypaliła się już na dobre.

Zabaw się w dominę. Upij go nieco, zwiąż, złap za ptaka i powiedz, że mu ukręcisz, jeśli dojdzie przed Tobą. Proste. I działa. Widać musisz go sobie wytresować.