Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO ZROBIC Z TAKIM TYPEM

Polecane posty

Gość gość

ktory klamie w zywe oczy i to jak ! zapiera sie ze jest szczery , ze nie klamie a jego oszustwa i kretactwa wychodza na jaw jeden po drugim zarzeka sie ze kocha nad zycie ze szanuje a takie rzeczy robi mowi ze kocha nad zycie i teskni bardzo ale czemu tak sie zachowuje ze klamie itd... ???

Gość gość
tez tak mysle , po co marnowac sobie zycie z klamca i oszustem...

Gość gość
nigdy sie nie zmieni, bylam z takim 3 lata i teraz zaluje zmarnowanego czasu, to nie ma nic wspolnego z miloscia, jakby kochal to by nie klamal

Gość gość
Wcale nie klamie,tylko rozwesela to smutne życie:)

Gość gość
oszukujac innych , ladne mi rozweselanie hahaha :D :D

Gość gość
nie rozumiem jak tak sie mozna zachowywac..

Gość Kitaaanaaaa
Ale jak zachowywac?? Jak klamie?? Podaj przyklad,bo moze to Ty wyolbrzymiasz..

a czy Ty jego nigdy nie okłamałas? czy moze na swoje hmmm mijanie sie z prawda czy przekazywanie polprawdy masz inna taryfe? mniej restrykcyjna.jego klamstwa to zlo...a Twoje? i tu na pewno znajdziesz przed sama soba znakomite wytlumaczenia...przekonywujace :) a idac dalej - czemu klamal ? moze zeby wydac sie np. ciekawszy,atrakcyjniejszy? a moze bał sie jak zareagujesz na prawde ? itd...

Gość gość
jak to nie wiesz co zrobic bi tylko ci zrobic to imiac przecie no wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
Kłamstwo to genetyczne przystosowanie do przetrwania. Wszyscy kłamią. Pytanie czy zawsze jest to potrzebne. Ludzie którzy mają jakieś problemy z funkcjonowaniem w społecznych relacjach kłamią nawet wtedy gdy mogą powiedzieć prawdę, nie potrafią odróżnić kiedy należy sklamac a kiedy powiedziec prawdę.

Gość gość
klamal bo narozrabial a nie chcial sie przyznac jak rzeczywiscie bylo, zebym sie nie dowiedziala prawdy o jego oszustwach , ale zapomnial ze klamstwo ma krotkie nogi, ze z czasem sie wyda.. np.. palil maryche" .- przeciez to czuc! a na chama i bezczelnie mi wmawia ze ja mam schizy, ze mi sie wydaje, bo on nie pail, a na dodatek znajdywalam lufki co roz, to wmawia mi ze to nie jego!! przykladow jest wiele..,. cos sprzedawal online i oszukal chyba kogos i tez myslal ze sie nie dowiem ,jakim trzeba byc idiota zeby tak myslec, ze wszystkie kretactwa ujda mu na sucho..

Gość gość
faceci to podly gatunek i nic z tym nie zrobisz... takiego typa to kopnac w tylek i juz

Gość gość
on chyba cierpi na mitomanie :D :D

Gość gość
szczegolnie kłamią ci z jakimś uzaleznieniem z czasem sam wierzy w te kłamstwa nienawidzę złodziei i kłamców

Gość gość
klamcow,oszustow, chamow itp nalezy tepic :D :D :D