Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smutna andzia

rozwód Tak czy Nie

Polecane posty

Gość smutna andzia

Niemam komu się wypłakać mama nieżyje siostra i brat gdzieś tam daleko , ojciec też w swoim swiecie Przyjaciół brak. 22 Lata temu poznałam faceta był cudowny niestety równolatek ( broniłam się przed takimi gdyż raz mnie skrzywdził jeden i uznałam że nie są dostatecznie dojrzali) przedstawił się jako abstynent choć ja nie żałowałam sobie młoda byłam no i dodawało ,i to odwagi.Zostalismy małżeństewm po dwóch latach uradziłam dwójkę dzieci wybudowaliśmy z męzem razem dom 300m2 .i sobie piliśmy wydawało nam sięże nie robimy nikomu krzywdy ( przecież byliśmy zmęczeni dniem ).Któregoś dnia zdałamsobie sprawę że jesttem alkoholiczką ale nie potrafiłam z tym zerwać poszłam na biorezonas ...chciałam pomocy poszukałam jej i się udało ...dzieci zachwycone...Ale mążpije nadal czego ja nie jestem w stanie już dłużej tolerować .W zeszłym roku okazało się że jest chory ma cukrzycę i cudem cholesterol go nie zabil....leki bierze i pije ... Oczywiście jak zawsze w takich sytuacjach on nie widzi problemu to ja sobie coś ubzdurałam przecież on nie pije dodam że pił zawsze wieczorem w garazu vel kotłowni .Od jakiegożczasu pije ok 14 że jak ja przyjadę z pracy to on już niby to trzeżwy jest cały czas mnie okłamywał że zapach od ziółek na cholesterol ...a ja głupia wiezyłam ...ale teraz już przeszedł sam siebie po pijaku jeżdzi samochodem po te piwska, Kocham go ale nie mogę z nim być dzieci także interweniują prosząc aby przestał ale nic jak grochem o ścianę .obiecywał poprawę zapewniał o miłosci że rozwodu nie podpisz ei nic spokój tylko dwa dni ale zaś pije cały tydz..Proszę o pomoc nie wiem jak mu pomóc chociaż wiem z dośwaidczenia że jak sam nie będize chciał to nikt mu nie pomoże ...Wiecie co on uważaże picie jest męskie ze jakprzestanie to bedzie pantoflarzem dodam że jako mąż jest dobry gotuje sprzata a w ramach tego pije .Dodam też że pracuje dwa tyg a drugie dwa ma wolne. proszę o porady co robić badz jak ja sięchcę rozwieść bo nie mam już innego rozwiązania a nie chcę marnować ani swojego ani dzieci życia....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować