Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za rodzicie zostawiają non stop dziecko po opieką kogoś innego

Polecane posty

Gość gość
Ale w ich przypadku to nie jest zostawianie dziecka raz na jakiś czas tylko non stop, parę razy w tygodniu zostawiają dziecko pod opieka reszty domowników na kilka godzin...nawet jak oboje są w domu dzieckiem zajmują się inni, bo im się nie chce..w nocy są kłótnie między matką, a ojcem dziecka, bo matce się wstać nie chce..to chyba jednak jest coś nie tak!

Gość Norwegia Norwegia
to niech wstanie ojciec. w końcu równouprawnienie mamy...

Gość Wiosna wiosenka witaj
E tam to nic. Mojego meza brat ma z partnerka syna, syn ma ponad dwa lata, mieszkaja z moja tesciowa i oni go wykapali cztery razy sami ale bez mycia glowy w ciagu tych ponad dwoch lat. Rano wstaje do niego tesciowa. Potem spedza z mama okolo 6 godzin. Potem ma go juz tesciowa a partnerka wychodzi albo na silownie albo do restauracji albo do pracy (2 razy w tyg). W weekend siedzi z nim tesciowa bo oni jezdza na koncerty i zostaja na noc w innych miastach albo wychodza do restauracji. Jak gdzies postanowia jechac z dzieckiem (srednio raz na 2-3 mies) to musi z nimi jechac tesciowa bo sobie nie poradza, tak twierdza. W tyg tez wracaja najwczesniej o 23 wiec kapie i kladzie spac tesciowa. Szwagierka nie umie gotowac nic wiec jeszcze nic temu dziecku nie ugotowala odkad sie urodzil, kupuja gotowe albo daja to co tesciowa zrobi. Ich wybor. Ja mam starsze dziecko i ciesze sie ze wspolnie spedzonego czasu. Dzieci tak szybko rosna ze niedlugo beda wolaly towarzystwo kolezanek i kolegow niz rodzicow. Widocznie nie kazdy czuje potrzebe nawiazac bliska wiez z dzieckiem. Ostatnio zaczeli wspominac o drugim dziecku. Podejrzewam ze chca sie wyrobic zeby tesciowa im drugie tez odchowala ;)

Gość Wiosna wiosenka witaj
Uwazam ze rodzice tez maja prawo gdzies wyjsc sie rozerwac. Zostawic wtedy dziscko z opiekunka lub chetna babcia, ale jesli codziennie zostawia sie dziecko, kladzie spac kto inny, w nocy wstaje kto inny a w weekendy sie wybywa to nie jest to tylko chec rozerwania sie tylko zrzucenie odpowiedzialnisci na kogos innego.