Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie potrafią wszystko nawet ze swiętej zrobić największa dziwkę

Polecane posty

Gość gość
niema męża :D , a tym bardziej fryca online :D haaa , na twoim hologramie chyba :D to faktycznie jesteś mądrzejszy od informatyka :D:D a moje IP nalezy do jednego kompa, czy wielu?odp? no słucham !

Gość gość
puknij sie w łysa pusta głowę :D Do cholery jasnej przestań mi tłumoku :D wmawiać obszczymurów hahahhaha no nieee :)) luudie ratunku :D bożż ::))) czy P*****lnięty jesteś :) w psychologii to dozwolone i całkiem normalne :P ile można sluchać idioty , kretyna jakiegoś pajaca wmawiającego :) patologię !! Słuchaj czy ty masz wszystkich w domu? :) .Prosiłam o odp w powyższych komentarzach , nie odpowiedziałes mi ,w eic czy ty sie mną bawisz?

Gość gość
idz juz do tego kościoła ,bo chyba wariujesz ;)

Gość gość
I co? Boli że ta świtoszka to zwykły obszczymur? której nikt nie chciał nikt nie zabiegał tylko ona zalatana za facetem? Jeden psychiczy ją idealizuje ale jak by się dowiedział bliżej poznał to płacz że tyle lat zmarnowanych na złudzenia o ideale

Gość gość
człowiek psychiczny :), bo normalny taks ie nie zachowuje . Coż za zły człowiek i pusty człowiek ,jak mozna szukac w necie :D :D hahahah fuj co za cham ! on pewnie szukał ,i znalazł karaną :D Zresztą kochac nie umie i szalamąci, skoro dla kogos skrzyneczka ważna :D to niech sie nia udławi.

Gość gość
:))) h taka jasne , az taką śiatoszką z aureola to ja nie jestem, też mam swoje :P jak każdy, ale na głowę nie upadłam ,żeby szukac po netach oszołomów matko i córko ::)) wariat!!

Gość gość
A ty umiesz kochać? To czemu nie kochsz żony i dzieci ?Tylko wywieszony jęzor przy komputerze masturbacja panienki głupie fantazje o babach poznanych w pracy ? ?

Gość gość
Ej ty powiedz mi jak mozna kochac kogoś z kim 15 minuta na osobności nie było ? nic nie wiem nie widzę nie słyszę tylko same fantazje i d**erele z inteneru wzięte ? To leczy psychiatra

Gość gość
Widać, że masz siano w głowie. Zaloguj się na sympatię może ktoś cię zechce w******** zrobi ci dziecko i jeszcze więcej socjalu ci przybędzie :D

Gość gość
:) słuuuucham ? obszczymur :( ślicznie dziękuje ! ślicznie , skoro ludzie robia sobie pod górkę i wyzywaja i przeklinają drugiego, to co tym hu..om wyżej zalezy pobawić sie w dziwkę ??/no powiedz co?

Gość gość
:D ja na socjalu nie jestem :)) moje dziecko otrzymuje to co sie mu nalezy :))) obszczymurze

Gość gość
Popatrz na swoje wyzwiska stąd i wielu tematów hipokryzjo rozdęta do granic przekleństwa na wiele ludzi zlożyczenie krzywdzenie to jest postawa człowieka ? chyba nie

Gość gość
ty za to jesteś umoralniony"" :D do szpiku kości

Gość gość
No a ty czemu wyzywasz ludzi którzy nic złego ci nie zrobili co ? Nie osoagneło się celu to wyzwiska i najgorsze życzenia pod adresem co ? A na zewnątrz oficjalnie udawanie że dobrze że ok wszytskiego dobrego a z tyłu sztylet

Gość gość
wiesz co masz zauwazyłam że masz poważne problemy, wiesz! ciesze sie że nie mam z tobą nic F!

Gość gość
Uciekaj schowaj się pod poduszkę albo za szafe Złe życzenia wracaj tak? No to do ciebie dużo wróci i wraca

Gość gość
Nie będe sie powtarzała ! Szytyel :d haha , masz wahania nstroju to zauważyłam juz daaawno temu , a od tyfodnia bluzgasz na mnie :D i tobi sie wydaje że masz powód!!!!!!

Gość gość
A nie mam ?

Gość gość
Przecież , dokładnie wiesz ,że jakies randki i przydrożne rowy naktórycn pisałes że sie hulałam to WASZA FIKCJA !!! i nie chce mieć nic z tym do czynienia,ale ty tego nie rozuemiesz bo albo jesteś słaby ,albo głupi ! Wiesz co zrobiłeś z siebie dziada, prawdziwego dziada ! Po co !

Gość gość
Rozmawiam z meską wersja. Meska wersja ma wiele na sumieniu i wiele złozyczen pod adresami róznych osob . Co zagrzebalo sie już w ogrodku wspomnienia?

Gość gość
Rób i myśl, tak jak uważasz.

Gość gość
O rowach sam on ironizował ja wiem o portalach prostactwie i twoim cwaniactwie wersjo damska

Gość gość
ja na socjalu nie jestem moje dziecko otrzymuje to co sie mu nalezy obszczymurze Od kiedy to bękartowi coś się należy obszczymurze? " Świtoszka" a w jakim to języku? Wstyd. Naucz się polskiego zamiast tu głupoty wypisywać, i szukać tatusia po internecie.

Gość gość
nie chce was znać, cwel wykorzystać zostawić i obrobić fałszem tyłek potrafi,ale nie życze sobie nigdy wiecej niesłusznych oskarżen, bo zrobię z tym porządek i podam ponownie na policję

Gość gość
Nie strasz mnie policją bo jeszcze ty skonczysz w kaftanie bezpieczenstwa

Gość gość
żałuj ze poznałam niudacznika :który wykorzysta finansowo nawet moją mamę Wstyd było sie pokazac z meśką w sukience d***** która molestowała na klatkach schodowych , pijak ,arogancki, belzebub ! Wstyd idz do kosmetyczni ty podły człowieku , ty szpiegu za dychę !

Gość gość
za to skończysz na dywanie u biskupa ! szkarado won nie chce cie znać ty psychczny dewiancie, Stary pusty idiota! żal mi ciebie

Gość gość
Przyganiał kocioł garnkowi ty manipulancie internetowwy ty kochasiu za dyszkę co w domu pogardza żoną i dziećmi a w internecie faworyty ma taką że śmiech i modli się do zdjęcia oszołom . Cwaniara wiedziała o co chodzi wykorzystała i pojechała w siną ze śmiechem z idioty starego

Gość gość
odp*****l sie ty matole , moje dziecko ma ojca ty garbaty pajacu

Gość gość
popatrz jaki cwel hha psychopata , robi pod siebie P..ki haha słuchajcie to niesamowite jaki aktor :classic_cool: taka tak monologuj sobie