Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie potrafią wszystko nawet ze swiętej zrobić największa dziwkę

Polecane posty

Gość gość
Wykorzystać faceta a on naiwniak myśli że to św . Niektóre rzeczy się wie bo wie

Gość gość
ludzie nigdy nie zrobią d***** z porządnej kobiety żle prowadzisz się,więc zasługujesz na takie miano

Gość gość
Fakty z życia mówia dużo na twój temat. Niemyle cie z nikim V

Gość dfggsfvc
Kim trzeba być ,aby wdrażać temat 'poczęcia sie dziecka '' :) jakim prawem , nie pytam Ciebie z kim je masz .. nie fair

Gość gość
A jak się prowadzisz? Masz coś z tego oprócz bękarta? Nic zaradności. To się nie dziw, że cię wyzywają od dziwek :D

Gość gość
łapanie na dziecko jest obrzydliwe i potem zostaja problemy z rozwodami ...potem lituj się nad takimi a sama przzebiegłość i wyrachiowanie w chwili to nikt nie wspomni bo nauczona przez lata zaradności robić minę naiwnej i biednej to jej wszedzie pomogą. .

Gość gość
taka jak ty,nigdy wiedzieć nie będzie,za trudne dla ciebie

Gość gość
Ale czy to nie dziwne że "swieta" kobieta szuka i lata za facetami, po internecie szuka ofert ? Gdyby znana była ze swojej dobroci i świetości to nie było by rozwód, intenternet , szukanie w pracy i poza pracą na szybkiego kolejnego faceta . taka prawda

Gość gość
Ale ty nawet ładna nie jesteś . o czym ty piszesz? ja ciebie od dziwek nie nazywam ale świeta też nie jesteś

Gość gość
cóż można powiedzieć o panu księdzu szanownym M :D no cóz , rece opadają !!!! panie kochany , ludzie sa oburzeni co tam nie było rozwodu czy był , a pan na nią łoży?! czy ludzie , jak to jest ! poruszmy temat

Gość gość
A jak udawałaś przed nim a on naiwny łykał ? Trafiło się ślepej kurze ziarnko i to wykorzystywałaś śmiejac się w duchu. .

Gość gość
Ale czy to nie dziwne że "swieta" kobieta szuka i lata za facetami, po internecie szuka ofert ? Gdyby znana była ze swojej dobroci i świetości to nie było by rozwód, intenternet , szukanie w pracy i poza pracą na szybkiego kolejnego faceta . taka prawda 2014-04-09 15:44:52 [zgłoś do usunięcia] gość SŁUCHAM ?!:D możemy sie spotkać ? i porozmawiać , a moze ty wrzucałes do tego całego internetu publicznie ,tel i maile?:D :D bo sa wątpliwości haa ?

Gość gość
Tak się tłumacz ze swojego łajdacta. Kobiecie to nie przystoi ale wyrachowana zimna wszystką wymówke znajdzie i usprawidliwi. Potwierdzą ci z pracy jak za nimi ganiałaś a potem internet. Oto "świeta" gloria

Gość gość
i udawanie po publicznych placówkach biedna biedna. Aktorstwo we krwi

Gość gość
Inteligencja nigdy nie grzeszylaś i to widać. jakiekolwiek próby odgrażania się nie mają żadnych podstaw prawnych i innych. Lubisz manipulować ale to naiwnacy nie ja

Gość gość
No właśnie święta nie szuka alimentów po sympatiach :D

Gość gość
Panienki, które łapią faceta na dziecko..... Ech :D

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
Jak sie faceci tak daja to dlaczego ich nie lapac ?

Gość gość
Jak dalce można się oklamywać że baba zakłada konto na portalu znajduje faceta bo realnie nie może a ktoś sobie wmaiwa dla wygody że ktośinny jej ząłożył konto wykradając dane? Szczyty głupoty i zaprzeczanie rzeczywistości ! A ona czemu spotykała się z tymi facetami i korespondoeała jeśli to ktoś jej konto założył ? :O : :

Gość gość
bieda bieda :,a to ciekawe ,MOPS :D:D hhaa :)) :)) rozbawiasz mnie :) ahahaha sympatia ,jaka sympatia :D:D:D , Sympatia noe nie, co to jest sympatia, ludzie, :) masz ty poczucie humoru ::))) musze przyznać , to mi sie podoba :))

Gość gość
Przyzwoita dama nie randkuje z prostakami z internetu ogłoszenia matrymonialne ze zdjęciem :O

Gość gość
niestety napisałam za wiele,,Spam ! może po trochu powklejam :D

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
Duzo ludzi poznaje sie na necie. Teraz tez siedzisz na necie. Czy to swiadczy o twoim prostactwie ?

Gość gość
Siedzenie w necie to nie to samo co szukanie faceta przez internet z danymi osobistymi zdjęciem. Caly śswiat wpuszczasz w swoją prywatną sfere i pokazujesz jaki masz problem poznać kogos na żywo. Poczytaj jacy dewianci są na portalach randkowych dowiesz się po co ludzie tam wchodzą

Gość gość
gość Jak dalce można się oklamywać że baba zakłada konto na portalu znajduje faceta bo realnie nie może a ktoś sobie wmaiwa dla wygody że ktośinny jej ząłożył konto wykradając dane? Szczyty głupoty i zaprzeczanie rzeczywistości ! A ona czemu spotykała się z tymi facetami i korespondoeała jeśli to ktoś jej konto założył ? pechowiec.gif : : Czy ja przypadkiem nie rozmawiałam z toba na ten temat???Tak ? Pytam?odpowiedz mi ,bo z jednym człwoiekiem rozmawiałam :DD własnie na ten temat sie :D :D , to sie nadaje do TVN :D :D :D , odpowiedz mi :) nie do uwierzenia a jadnak !!! Korespondowała??? :D policja wie , kto to robił :D dzisiaj w policji juz nie pracuje :D!!! wiesz juz nie mam z czego sie tłumaczyć

Gość gość
Dlaczego spotykalaś się i spotykasz z facetami ze swojego konta intenetowego? Odpowiedz ! To nie ty tylko twoj hologram? Zacznij się leczyć babo na głowe i wypisywą ć banialuki na forum pisałaś ten denny temat że męzuś ci to zrobił. Wymyśliłaś sobie i teraz powtarzaj to aż w to uwierzysz wariatko szukajaca facetów po internecie. Za 2 lata zaczniesz wmawiać że dziecko masz z murzynem i jest albinosem Lecz się!

Gość gość
haha to że ty szukasz i piszesz ze żdzirami, to nie zanczy że ja robie to samo :D hhahhaha i co głupic ci teraz sie przedatawić :P ? po tej prawdzie która napisałam?W necie siedzę tylko na kaffe , wchodzę spr konta oraz dokonuje przelewów , a tak poza tym to jutro od rana do pracy ,takze proszę spr moje IP czy widnieją jakiekolwiek randki czy inne seksi amandy :D

Gość gość
Ale z ciebie idiotka. :D Tacy ludzie siedzą na portalach randkowych, bo ciężko poznać im takiego samego kretyna lub/i nieudacznika na żywo :D

Gość gość
No! To wiemz e kretzni nieudacynicz zciowi maj konta i spotzkaja sie prye internet prosy cały świat zeby im dopomógł kogoś znalezc. Jak chodzi o kobiety to to żałosne i krepujące .