Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aka23

jeśli ktoś potrzebuje porady dotyczącej związku chętnie pomogę

Polecane posty

Gość ania19xxxx
no wlasnie sprztam i piore on prawie wogole tego nie robi, może zrobil pranie raz i zamiotł ze 3 razy i dostałam łatke brudaski przy ludziach za to, tylko raz się przyczepil ale i tak jestem wkurzona nie wiem jak mu to odpuścić...

a jak on ci daje do zrozumienia pokazuje że cię kocha że mu zależy?

a jak on pokazuje daje ci do zrozumienia że cię kocha? że mu zależy?

Gość ania19xxxx
przytula, caluje, mowi ze mnie kocha, rano zawsze przed pracą też, zabiera do restauracji, kina, zapoznal z rodziną, stara się czsami coś kupić co by mi się spodobało, przydało

może spróbuj nie złości się na drobnostki więcej rozmawiać. Będę jutro po 13 bo dziś już muszę się wyłączyć jak chcesz to jeszcze napisz

Gość ania19xxxx
dzięki za odpowiedź, te drobnostki czasami wyrastają do dużych rozmiarów i mnie to denerwuje, na co dzień, daje mi dużo miłości i mi to odpowiada jednak często drobnostki spędzają mi sen z powiek...

Gość słonik1
Witam. Mam problem, ponieważ nie wiem co zrobić. Jestem z chłopakiem od 2 lat, dogadujemy się świetnie, jest między nami dobrze, jest szczery, kochający i zrobiłby dla mnie wszystko. Podsumowując; bardzo ciężko o takiego chłopaka w dzisiejszych czasach. Ale jest problem; nie umiemy sie razem bawić na imprezach, chodzi o to, że on nienawidzi tańczyć i jak gdzieś chodze na imprezy to sama z koleżankami. Jesteśmy młodzi więc pewnie niejedne urodziny, wesela itp przed nami. Nie wiem co mam zrobić, ponieważ od jakiegoś czasu mój 'kolega' dużo do mnie pisze, znamy się już troche, ale od jakiegoś czasu spotykamy się na imprezach u wspólnych znajomych. No i z nim bawię się super. Tańczymy i jest miła atmosfera. Wiem, że on chciałby ze mną być, z jego strony nie jest to małe uczucie jak to mówi. Ja kocham swojego chłopaka, ale czuje się zauroczona tym drugim. Nie wiem co zrobić. Czy rozstać się z chłopakiem który nie umiałby beze mnie żyć ? czy zostać z nim? (jest to mój pierwszy poważny związek) boję się spróbować czegoś innego, ponieważ boję się że już nikt nie pokocha mnie tak mocno, ale strasznie irytuje mnie to że nie umiemy się razem bawić

jakiś czas temu na innym kontynencie poznałam wspaniałego faceta, z którym spędziłam 10 dni. Poznaliśmy się pierwszego dnia, po moim przylocie. Choć to tylko 10 dni znajomość była bardzo intensywna, wprost nie mogliśmy się od siebie "odkleić" spotykaliśmy się każdego dnia. spedzalismy romantycznie czas we dwoje a wieczorami z jego znajomymi. po moim wyjeździe pisal ze tęskni, ja również tesknilam i to tak bardzo, ze po 3 dniach postanowiłam leciec z powrotem nic mu nie mowiac. zaraz po moim przylocie, przed hotelem, traf chciał ze się spotkaliśmy. Akurat przejezdzal przy moim hotelu a ja wysiadałam z taxi. był w szoku. cieszyl się niesamowicie. spedzilismy kilkanaście dni razem. widywaliśmy się każdego dnia. zaczelismy rozmawiać o wspólnej przyszłości, ale uprzedzil, ze dopiero zakonczyl związek i potrzebuje kilku tygodni żeby uporzadkowac swoje zycie, zanim oznajmi wszystkim, ze jesteśmy razem (z poprzednia partnerka ma dziecko). on jest starszy. miedzy nami jest 15 lat roznicy. caly czas powtarzal, ze nie wierzy w to, ze ja chce z nim być, ze się nim bawię, ale to nie prawda. Bardzo się starał, żeby czas spędzony z nim utkwil mi na długo w pamięci. robil wszystko, zebym czula, ze mu zależy. Przez ostatnie dni mojego pobytu przedstawial mnie już swoim znajomym , swoim pracownikom jako swoja dziewczynę. pytal o szczegoly z mojego zycia. mowil ze chce wiedzieć o mnie wszystko skoro mamy być razem. ostatniej nocy powiedziałam, ze na lotnisko pojade sama. nie chciałam go fatygować, ponieważ wiem, ze ma dużo obowiazkow. pozegnlismy się w nocy a ja nad ranem miałam lot powrotny do polski. zostawil mi karkę na biurku z napisem; bezpiecznej podrozy, dodał jeszcze ze jeśli ludzie są sobie przeznaczeni to bez względu na wszystko beda razem. po powrocie do polski sprawdzałam telefon/maila z 1000 razy. NIC. zero kontaktu. nic nie napisał. nie zapytal czy dotarlam, jak podróż.. cokolwiek. Ja tez milczałam. po miesiącu postanowiłam napisac. Napisalam, ze tesknie i ze nie mogę przestać nim myslec. Odpisal; ''postaraj się bardziej''co ma na myśli facet, który na wiadomość o treści: "tęsknię za tobą i nie mogę przestać o Tobie myśleć" odpisuje: "postaraj się bardziej;)" o co mu chodzi? co ja mam zrobić? oboje jesteśmy po przejściach, mamy pewnien bagaż, ale wydawalo mi się, ze z tego naprawdę cos moz być i ze wszystko jest jasne.

Gość kAmmaa
ja tez mam problem.. jestem z facetem 4.5 roku i nasze uczucue wygasa ja do niego prawie nic nie cuje ze tak powiem juz mi sie nie podoba czemu tak sie stalo ja niewiem.. ;[ na poczatku naszej znajomosci bylo zupelnie inczej troche zle sie czuje w tym zwiazku on mnie kocha i podobam mu sie ale z mojej strony jest zupelnie inaczej.. ;/ eh...