Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grafffiiiiccciiiaaaarrraa

też tak macie w pracy?

Polecane posty

Gość grafffiiiiccciiiaaaarrraa

Hej.Powiedzcie mi co zrobilibyście , gdyby u Was w pracy były osoby,które na każdym kroku opierdzielają Wam tyłek...ale mało tego mieszają w to klientów i co najgorsze Szefostwo jest po ich stronie?Jeszcze nigdy nie miałam takich dziwnych sytuacji a pracowałam w kilku firmach.Dodam jeszcze , ze pracuję w tym przedsiębiorstwie od samego początku,pomagałam szefostwu pozyskać dobra opinie i klientów a odkąd przyszła do nas pewna Pani ze wsi, to zaczęły sie ploty...nie tylko ja bo i jeszcze jedna z pracownic jest pod "obstrzalem" a kiedy pytam szefa wypiera się w żywe oczy tego co mówi....niewiem co z tym zrobić bo praca sama w sobie jest bardzo fajna ....próbowałam ze wszystkimi rozmawiać ale nic to nie dało...jest wręcz gorzej...

Gość grafffiiiiiccciiiaaaarrraa
???

Gość gość
tu sami bezrobotni, sory, taki mamy kraj...

Gość gość
Nie przejmuj sie pomowieniami. Nie zwracaj uwagi. Nie ponizaj sie !!! Musisz brac pod uwage, ze moze chca Cie zwolnic. Te ze wsi moze maja swoje kolezanki, ktore sa tansze jak Ty, a to by bardzo szefowi odpowiadalo. Najlepiej jak pracownik zwalnia sie sam kiedy nie moze wytrzymac !

Gość gość
w jakiej pracy? u mnie jest prosto jest rozkaz, jest dzialanie 🖐️

Gość gość
baby w pracy są okropne, ja pracuję z facetami i jest git :)